Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 03:03
Advert Advert Advert

ARIKAN’DAN MAZLUMDER’E ZİYARET

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2023 14:47
ARIKAN’DAN MAZLUMDER’E ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kayseri 2. sıra milletvekili adayı Mahmut Arıkan MAZLUMDER Kayseri Şubesini ziyaret etti.

 

Seçim çalışmaları çerçevesinde yapılan ziyarette Mahmut Arıkan ile birlikte Saadet ve CHP'den yetkililer hazır bulundular. MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş, kurucu Başkan Avukat Kadir Hikmet Beyazıt, şube başkan yardımcısı Avukat Abdullah Kaya ve diğer yetkililer ve üyeler tarafından karşılanıp misafir edilen Arıkan, ziyaret sırasında seçilmesi halinde yapacağı hizmetler konusunda bilgiler verdi.

 

Katılımcıların birçok sorusuna muhatap olan Arıkan, millet ittifakının ittifak protokolü, ayrı ideolojilerde olan ortakların hizmetleri nasıl yürüteceği, ortakların birbirini ikna etmesinden doğacak zorluklar konusunda da izahatlarda bulundu.

 

Bürokraside hukuka uymamaktan meydana gelen adaletsiz uygulamaların nasıl aşılacağı sorularına da muhatap olan Arıkan, MAZLUMDER’de gördüğü ev sahipliği için teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi. MAZLUMDER Şube Başkanı Taş da siyasi partilerin ve adayların ziyaretlerinden memnun olduklarını bildirerek 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin ülkemiz ve insanımız için hayırlı sonuçlanmasını temenni ettiğini bildirdi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR