Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:23
Advert Advert Advert

BAŞKAN AYYILDIRIM’DAN SARIOĞLAN’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-02-2024 18:35
BAŞKAN AYYILDIRIM’DAN SARIOĞLAN’DA GÖVDE GÖSTERİSİ


Sarıoğlan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım, ilçede halk buluşması gerçekleştirdi. Vatandaşlara çalışmalarını anlatan Ayyıldırım, Sarıoığlan nüfusunun yüzde 70’inin doğal gaz kullandığını ve Tatıllı, Yıldırım ve Üzerli mahallelerine de doğalgaz geleceğini bir kez daha duyurdu.
Yerel Seçimler yaklaşırken, adaylarda sahada çalışmalarına hız verdi. Sarıoğlan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Bekir Ayyıldırım, Karaözü mahallesinde halk buluşması gerçekleştirdi. Yüzlerce araçlık konvoyla adeta gövde gösterisi yaparak Karaözü mahallesine gelen Başkan Ayyıldırım’a seçmenler tarafından yoğun ilgi gösterildi. 
KARAÖZÜ MAHALLESİNE DOĞAL GAZ MÜJDESİ
Adaylık sürecinde Sarıoğlan halkına verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini söyleyen Başkan Ayyıldırım, Karaözü mahallesinde de doğal gaz çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi. Sarıoğlan ilçesinin kendileri için sevda olduğunu vurgulayan Başkan Ayyıldırım; “Yaptıklarımızdan bahsetmiyoruz biz önümüze bakıyoruz. Karaözü ziyaretimizi biraz geriye bıraktık çünkü ben buraya geliyorsam eli dolu gelmeliydim. SOCAR grubundan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve Enerji Bakanlığımızdan biz doğal gazın sözünü alarak geldik, inşallah yeni dönemde siz değerli hemşerilerim ile doğal gazı buluşturacağız ve bunun sözünü burada vermeye geldik. Üzerli, Tatıllı ve Yıldırım mahallelerinde hemen başlayacağız. Hatta seçimden önce bu mahallelerimizde başlayacağız ve o bölgeyi toparladık, inşallah planlamalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Ben sizin bir kardeşiniz bir belediye başkanınız ve bir belediye başkan adayınız olarak söz veriyorum bu bölgeyi gazlayacağım. Doğal gazı size getireceğim.  Geç kalmamızın sebebi buydu. Çünkü ben bu görüşmeleri yapmadan Karaözü mahallesine gelmek istemedim. Ben bu sözü size veriyorum evet. Çünkü ben sözü 2019, yılında da Sarıoğlanlı hemşerilerimize de vermiştim. Ben bu bölgeye doğal gazı getireceğim demiştim ve Elhamdülillah, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, siyasilerimiz bizim arkamızda durdular ve biz sadece Sarıoğlan ilçemize değil, Palas mahallemize, Çiftlik mahallemize doğal gazı getirdik. Şu anda Sarıoğlan nüfusumuzun yüzde 70’i doğal gazı kullanıyor” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR