Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:28
Advert Advert Advert

Bahadır Özsoy KGC’de

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-04-2023 12:42
Bahadır Özsoy KGC’de

 

 

Cumhurİyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Bahadır Özsoy Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Burhan Bahadır Özsoy Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yaklaşan seçimler öncesi görüş alış verişinde bulundu.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ Özsoy’un ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özsoy’a başarılar diledi. 

 

CHP Kayseri Milletvekili adayı Özsoy ise basının en kısa sürede özgürleştirileceğinin altını çizerek, “Millet ittifakı iktidarında yapılacak bir çok çalışma var. Ama en öncelikli ilk 60 dakikada yapılacak işlerin başında ise basının özgürleştirilmesi geliyor” dedi.

Özsoy, basın mensuplarından elen Bahadır Özsoy kimdir sorusuna ise, “Bahadır Özsoy Kayseri doğumlu, Kayseri aşığı bir iş insanıdır. Kayseri Eski Milletvekili Halil Özsoy’un oğludur. Babamız gibi Kayseri’ye hizmet aşkı ile yanıp tutuşan bir vatan evladıdır” dedi. Özsoy, “Kayseri benim doğduğum kenttir. Dolayısıyla doğduğum topraklar ile ödeme vakti gelmiştir. Kayseri’nin bir evladı olarak Kayseri’deki eksiği tam etmeye geldim. Seçildiğimde de şimdi olduğu gibi gecemi gündüzüme katarak Kayseri için çalışacağım” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Özsoy, “ekonomik anlamda güçlü müreffeh bir Kayseri ve Türkiye için millet ittifakının iktidara gelmesi gerekiyor. Yine büyük bir destek ile 13’üncü Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi gerekiyor. Kayseri’nin ülkenin menfaati bu yöndedir” diye konuştu. 

AdminAdmin

YORUMLAR