Kayseri Ekspres Haber
HV
26 NİSAN Cuma 11:18
Advert Advert Advert

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde 3 Ayrı Konserde Onbinlerce Kişi Doyasıya Eğlendi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-08-2023 12:24
Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde  3 Ayrı Konserde Onbinlerce Kişi Doyasıya Eğlendi

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali’nde dün (11 Ağustos) akşam Göreme, Ürgüp ve Paşabağları’nda düzenlenen konserlere onbinlerce kişi katıldı.

 

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali kapsamında dün akşam Göreme Festival Alanı’nda sevilen sanatçı Alişan, Nevşehirliler ile buluştu. Alişan, alanı dolduran binlerce kişiye coşku dolu bir gece yaşattı. 

 

Aynı saatlerde Ürgüp Meydanı’nda da Kubat sahne aldı. Binlerce kişi, sevilen türküleri seslendiren Kubat’a hep bir ağızdan eşlik etti.

 

Paşabağları Vadisi’nde ise Anadolu Rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca ve Barış Manço’nun hafızalarda yer etmiş şarkıları Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu sanatçıları tarafından seslendirildi.

 

Çocuklardan “Kukuli”ye Büyük İlgi

 

Avanos Etkinlik Alanı’nda çocukların sevdiği çizgi karakter Kukili, tiyatro sahnesine taşındı. Oyuna çocuklar büyük ilgi gösterdi.

 

Avanos Amfi Tiyatro Açık Hava Sahnesi’nde de tüm zamanların en sevilen Türk filmlerinden “Selvi Boylum Al Yazmalım” gösterimi yapıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR