Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:22
Advert Advert Advert

ANKARA’DA BÜYÜKKILIÇ SESLERİ!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 16:39   Güncelleme : 17-01-2024 17:37
ANKARA’DA BÜYÜKKILIÇ SESLERİ!

BAŞKAN BÜTÜKKILIÇ'IN AÇIKLANMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR 

Ak Parti belediye başkan adaylarının isimlerini yarın Ankara’da açıklayacak. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayının da isminin netlik kazanacağı toplantı merakla bekleniyor. Kayseri’nin de kaderini belirleyecek toplantı öncesi teşkilat anlamında birçok isim şimdiden Ankara’nın yolunu tuttu. Mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç’ın isminin yeniden açıklanması bekleniyor.

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayının isminin de açıklanacağı toplantı öncesi mevcut Başkan Memduh BÜYÜKKILIÇ’A, Ankara daki toplantıya daveti İl Başkanı Fatih Üzüm'ün yaptığı öğrenildi 

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise "Ankara’daki toplantıya katılacağım. Kayserimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım"dedi 

 

18 Ocak 2024 Perşembe günü Ankara’da saat 14:00’da yapılacak olan aday tanıtım toplantısına Kayseri teşkilatından 69 kişi davet edildi.

Toplantıda sadece Büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklanması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre 48 il belediye başkan adayının isminin bu toplantıda açıklanacağı öğrenildi. İstanbul’da ise 26 belediye başkanının ismi açıklanmıştı.

AdminAdmin

YORUMLAR