Kayseri Ekspres Haber
HV
29 NİSAN Pazartesi 12:51
Advert Advert Advert

AK PARTİ İL DANIŞMA TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-03-2024 17:14
AK PARTİ İL DANIŞMA TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Büyükkılıç, “Bizim birliğimiz, gücümüz. Hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koştuk. Bu sizlerin eseri, bu sizlerin bizlere verdiği güç, bu sizlerin çalışmasının ürünü” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN MUHTEŞEM TEŞKİLAT BULUŞMASI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda belediye başkanları ve teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek geride kalan yatırım ve proje dolu 5 yılı değerlendirdi ve yeni hizmet döneminde Kayseri’ye değer katacak projelerini anlattı.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde düzenlenen, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Veli Böke, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, ilçe belediye başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile yönetimleri, AK Parti ilçe başkanları, MHP ilçe başkanları, il yönetim kurulu, disiplin ve hakem kurulları, ilçe yürütme kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

Teşkilat mensupları tarafından meşalelerle ve coşkuyla karşılanan Başkan Büyükkılıç, toplantıda program sunucusu tarafından, ‘O, şehrimizin tarihine sahip çıktı, kültürünü ön plana çıkardı, vizyoner projeleriyle geleceğe muhteşem yatırımlar yaptı. O, kararlı, güçlü, vizyoner, şefkatli belediyeciliğin öncüsü aşkla, azimle, şehrin her yerinde var izi, sevdası Kayseri. Her şey Kayseri için anlayışıyla gece gündüz demeden Türkiye Yüz Yılında gerçek belediyeciliğin öncüsü olan şehrin doktoru, rekorların, ödüllerin Başkanı’ sözleri ile sahneye davet edildi.

Sahneye coşkulu alkışlar eşliğinde çıkan ve partililere hitap eden Başkan Büyükkılıç, “Maşallah, muhteşemsiniz. Allah hepinizden razı olsun, iyi ki varsınız” dedi.

Salondaki gençler, Büyükkılıç’a, “AK gençlik burada, başkanının yanında” sözleri ile tezahüratlarda bulundu.

Başkan Büyükkılıç da “İyi ki varsınız gençler, sağ olasınız” diyerek karşılık verdi.

“Siz Varsanız Biz Varız”

AK Parti Kayseri teşkilatının harika bir tablo oluşturduğunu ifade eden Büyükkılıç, “Her birinizi, kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı, üniakımızı, meclis üyelerimizi, aday olan başkanlarımızı, her kademedeki teşkilatımızın samimi, gayretli, çalışkan insanlarını, önceki dönem hizmet vermiş il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz harika bir tablo oluşturmuşsunuz. Gerçekten teşkilatımızın her kademesinde yıllarca hizmet etmiş olan hiçbir kardeşimizi dışında bırakmamak suretiyle bir araya getirmişsiniz, sizleri tebrik ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. Biz teşkilatla anlam ifade ederiz, bunun farkındayız. Siz varsanız biz varız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı olmak yeter de artar diye buradan paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, salonda gençlerin taşıdığı pankartları okuyarak, “Her biri birbirinden güzel. Sağ olasınız” dedi.

“Kayseri Cumhurun Kalesidir”

Kayseri’nin Cumhur İttifakı’nın kalesi olduğunu ifade eden Büyükkılıç, “Yıllardır sizlere hizmet ediyoruz. Bir aile anlayışı içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızla bilge insan Devlet Bahçeli’nin el ele verdiği adeta ülkemizin bekası, insanlığın umudu olarak görülen o anlayış içerisinde Kayseri’mize de biz Cumhur İttifakı olarak adeta Kayseri Cumhur’un kalesidir diyoruz. İnşallah bunu en güzel şekliyle gösterecek olan çalışmaları tüm ilçelerimizde yapmak suretiyle kendimizi kanıtlayacağımızı ifade ediyoruz. Sizlere minnettarız. Çalıştınız 17-0 dediniz. Bizler de sizleri mahcup etmedik” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, salondaki partililere ‘İnşallah önümüzdeki dönemde de tekrar 17-0’a var mıyız?’ diye sorarak, “Biz de bugüne kadar sizleri mahcup etmedik, inşallah bundan sonraki dönemde de Mevla’m lütfeder Kayseri’mizin bizi seven, güvenen hemşehrilerimize layık olma yolunda onları mahcup etmeyiz diye buradan paylaşıyorum” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR