Kayseri Ekspres Haber
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:57
Advert Advert Advert

AK PARTİ ADAYLARINI PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLAYACAK!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 17:06   Güncelleme : 15-01-2024 17:12
AK PARTİ ADAYLARINI PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLAYACAK!

AK Parti’de ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14:00’da ATO Kongre Merkezinde yapılacak.

Ak Parti’nin geçtiğimiz Pazar günü yapılması planlanan aday tanıtım toplantısı yüreğimizi yakan 9 şehitle birlikte iptal edilmişti.

Teşkilatlara genel merkezden “Hazırlıklı olun” çağrısını içeren mesaj geldi. İl, İlçe, Kadın ve Gençlik kollarından oluşan 69 kişilik heyete tek tek mesajla toplantıya “Hazır olun” çağrısı yapıldı. Bu Perşembe günü ( 18 Ocak 2024)  saat 14:00’da AK Parti aday tanıtım toplantısı öncesi teşkilatın ana kadrosuna davet içeren bir yazı il teşkilatına geldi. Kayseri’den şimdilik toplantıya 69 kişinin katılması için girişimde bulunuldu.

 

ADAYLAR TELEFONLA TEK TEK ARANIYOR

Ak Parti’nin geçtiğimiz Pazar günü yapılması planlanan aday tanıtım toplantısına bazı ilçe başkanları tek tek telefonla aranarak davet edildi. Ancak son anda karar değişimi yaşanıp toplantı ertelenince telefonla arama işlemi de durduruldu. Bu toplantı öncesi bazı ilçe belediye başkanlarının geçtiğimiz Cuma günü bizzat arandığı ve “ Pazar günü tanıtım toplantımız var. Sizin içinde hayırlı olsun. Toplantıya bekleniyorsunuz” denildiği ve aranan kişinin belediye başkan adaylığının da böylelikle onaylandığı öğrenildi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR