Kayseri Ekspres Haber
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:37
Advert Advert Advert

2.5 YILLIK DAVADAN ADNAN KENANOĞLU BERAAT ETTİ

MELİKGAZİ Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adnan KENANOĞLU hakkında ortaya atılan iddialarla çok konuşulmuştu. Mahkemeden beraat kararı çıktı. Kararı değerlendiren Kenanoğlu, şu açıklamayı yaptı:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2023 11:13   Güncelleme : 22-06-2023 11:21
2.5 YILLIK DAVADAN ADNAN KENANOĞLU BERAAT ETTİ

ADALET TECELLİ ETTİ 
BERAAT KARARI 

Başlangıcı ve sonuçlanması ile tam 2.5 yıl derin üzüntüler yaşadığım çirkin bir KUMPAS  nedeniyle  2 yıl evvel aklanmak için o dönem meclis üyesi olduğum partinin üyeliğinden istifa etmek zorunda kalmıştım.
Bu süre zarfında bana inanan sahip çıkan başta ailem dostlarım büyüklerim basın mensuplarına  tüm Kayseri halkına Yakinen 40 yıldır tanıyan tüm esnaf dostlarıma çocukluk gençlik arkadaşlarıma İyi Partinin üye tabanına Belediye Başkanımız Sn #MustafaPalancıoğluna 

Bu konuyu hiç dile dahi getirmeyen Ak Parti teşkilatları ve Meclis Üyelerine yine aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve Meclis Üyelerine Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları ve Meclis Üyelerine diğer Siyasi Parti mensuplarına tüm kalbi duygularımla teşekkürü borç bilirim. 
İnsanlar onur haysiyet ve şerefleri için yaşarlar 
İftira atanlara haysiyet cellatlığı yapıp itibarsızlaştırmak isteyenlere ( başaramadılar süreç boyunca hep başım dik gezdim ) Bu şahıslara hakkımı helal etmiyorum.
O dönemde bana parti yönetimi içerisinde destek olan inanan başkanlara meclis üyelerine yönetim kurulundaki sayılı üyelere konunun araştırılmasını isteyen Genel Merkezden müfettiş isteyen imza veren ( Gelen giden soran bilgiye başvuranda olmadı )
Masumiyet Karinesini ihlal etmeyenlere çok teşekkür ederim.
Malum şahıslar içiniz rahatmı artık kendinize sorun 

SON SÖZÜM

Temiz ark'tan pis su akmaz.
Saygılarımla 

Adnan Kenanoğlu 
Kayseri Melikgazi Belediyesi 
Bağımsız Meclis Üyesi

AdminAdmin

YORUMLAR