Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:27
Advert Advert Advert

15 TEMMUZ'UN YILDÖNÜMÜ... TAŞ: İRADEMİZİ ÇİĞNETMEYİZ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, 15 Temmuz 2016 Kanlı Darbe Girişiminin yıldönümünde şu açıklamayı yaptı:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-07-2023 13:34   Güncelleme : 13-07-2023 13:38
15 TEMMUZ'UN YILDÖNÜMÜ...
 TAŞ: İRADEMİZİ ÇİĞNETMEYİZ

 

İRADEMİZİ ÇİĞNETMEYİZ

15 Temmuz kanlı darbe kalkışmasının üzerinden 7 yıl geçti

Yedi yıl önce 15 Temmuz 2016 günü Milletin iradesine kast eden hainler silah zoruyla millet iradesine zorla elde etmek için, kanlı bir darbe teşebbüsünde bulunmuşlardı.  

Başkomutan Cumhurbaşkanın daveti ile meydanlara inen milletimiz, göğsünü hainlerin silahlarına siper ederek iradesine sahip çıkmış, söz hainlerin değil milletin diyerek darbecileri püskürtmüştü.

Hainlere kahramanca direnen milletimiz 250 şehit ve 2500 yaralı verme pahasına millet İradesini korumuş, silahlı hainleri bertaraf etmişti. O günden bugüne Millet ve Devlet olarak kökü dışarda FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ  ile devlet ve millet olarak mücadelemiz devam etmektedir.

Bizler Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Memur Sen Kayseri temsilciliği olarak! On yıllardır her türlü kökü dışarda, silahını Millete doğrultan darbecilere karşı çıktık, çıkmaya devam ediyoruz.

15 Temmuz Cumartesi günü  her yıl olduğu gibi ,bu yılda 15 Temmuz un şanlı şehitlerini anmak, gazilerine sevgilerimizi bildirmek istiyoruz.  Bu amaçla 15 Temmuz Cumartesi günü tüm kurumlarımız ve üyelerimizle saat 17:30’da, Kartal Şehitliği’nde buluşacak şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup, dua edeceğiz. Akabinde şanlı bayrağımız ve flamalarımızla pankartlar eşliğinde, Cumhuriyet meydanına kadar Şehitlerimizin fotoğrafları ile  şehitlere ve gazilere saygı yürüyüşü yapacağız.

Devamında yapacağımız Basın açıklaması ile programımızı tamamlayacağız.

Tüm Kayseri halkımızı ve Sivil Kurumlarımızı bizlere destek  vermeye davet ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize bereketli sağlıklı ömürler diliyor, Allah birdaha bu Millete böyle bir ihanet yaşatmasın diyoruz.                                                                      

                                                                                     

AdminAdmin

YORUMLAR