MHP'den sert sözler: CHP bize ders veremez

GÜNCEL - 06-05-2024 13:43

MHP'den sert sözler: CHP bize ders veremez

DEM'LE PAZARLIK YAPARAK BELEDİYE KAZANAN CHP, MHP'YE SİYASET DERSİ VEREMEZ

Pınarbaşı'da usulsüzlükler sonucu iptal edilen ve 2 Haziran'da yenilenecek seçimler öncesi her ne kadar sükunetin hakim olmasını diliyorsak da muhataplarımız tahriklerini devam ettirmektedir.

Yasalara uygun olan her seçimin sonucuna saygı duyduğumuzu, milletimizin iradesinin her kararın üstünde olduğunu defalarca belirtmemize rağmen, CHP il yönetimi şizofreni içerikli açıklamalarını sürdürmektedir. 

İşlerine gelmediği için ilçe, il ve yüksek seçim kurulu kararlarını 'antidemokratik' olarak nitelendiren tatlı su demokratları saçmalıklarına her gün bir yenisini daha ekleyerek, Pınarbaşı'daki diğer iki adayın lehimize çekilmesine de dil uzatmışlardır.

Anlaşılan CHP yönetimi bu tarz açıklamalarla gerginliği arttırıp, tahriklerden faydalanmaya çalışmaktadır. Her ne kadar oyunlarına gelmeyeceksek de milletimizin gerçekleri bilmeye hakkı olduğuna inanıyoruz.

Milli Yol Partisi'nin ve Büyük Birlik Partisi'nin 'Türk Demokrasisi için önemli partiler' olduğunu henüz keşfeden CHP, bu partilerin adaylarının Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu lehine çekilmesini hazmedememiştir. Milli bir duruş sergileyen bu adaylar Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayına destek vermeyip, DEM ile yol yürüyen CHP'ye mi gelecekti?

Kişi, kişiyi kendi gibi bilir. Karakter sahibi insanların hür iradeleriyle, ideolojik bir duruş sergileyebileceklerini bilmedikleri için, Servet Kantekin ve Hayrettin Uslu'nun Cumhur İttifakı'na karşılıksız olarak verdikleri destekleri CHP'liler anlamayacaktır. Bu gayet doğaldır. Çünkü CHP İstanbul'da Adana'da Ankara'da Mersin'de terör örgütü PKK'nın temsilcisi DEM ile pazarlık yaparak seçim kazanmıştır. Yüzü olanın utanıp, susması gereken yerde vatan pahasına DEM ile iş tutan CHP'liler bizi kirli siyasetle suçlamaktadır. 

Madem Servet Kantekin ve Hayrettin Uslu menfaat için Cumhur İttifakı'na destek veriyor, DEM size ne verdi de büyükşehirlerde ittifak yaptınız ey aklıevveller? Bunu da açıklayın da Türk Milleti haberdar olsun.

Ey Güneş Motel varisleri.. Neyin karşılığında terör örgütünün kravatlı temsilcileriyle 'kent uzlaşısı' adı altında yol yürüyorsunuz? Bu uzlaşıda neler vaat ettiniz, neler talep ettiniz?

İstiklal Marşı okunmayan belediye meclislerinin müsebbibi sizsiniz.  Ne uğruna büyükşehirleri peşkeş çektiniz 'kent uzlaşısı' fedaileri? 

Merhum Cemil Meriç "İnsanların en terbiyesizi, insanlığın en büyük terbiyecisi olmuş" der. Seçimler kazanılır, seçimler kaybedilir. Ama yalanın ve hilenin hemşerilerimizin gözünde telafisi yoktur. 

Öte yandan CHP il yönetimi , Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Memduh Büyükkılıç'ın Pınarbaşı ziyaretlerinden rahatsızlık duyduğunu da açıklamıştır. Hemşerilerimizin teveccühüyle yeniden seçilen Cumhur İttifakı'nın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç'ın ilçeleri gezmesinden doğal ne olabilir? Kaldı ki sayın Büyükkılıç tüm şehrimizin 16 ilçesini de ziyaret etmektedir.

Cumhur İttifakı'nın yeniden seçilen ve hemşerilerimiz tarafından başarılı bulunan saygıdeğer belediye başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim için destek veremez mi?

"Ayırmadan ayrıştırmadan Pınarbaşı için canla başla" diyerek çıktığımız yolda 5 yıldır olduğu gibi yine hizmet etmek için olanca çabayı sarf etmekteyiz. Önceliği insan sevgisi ve demokrasi olan Milliyetçi Hareket Partisi, kanunlar çerçevesinde sandıktan çıkacak her sonuca saygı duymuştur. Bundan sonra da saygı duymaya devam edecektir. Mücadeleyi bilmiyor değiliz. Yeri geldi mi en çetin mücadelelerin baş rolü oluruz. Fakat biz huzur şehri olmasını arzuladığımız Kayseri'de, bu zırvalarla hemşerilerimizi yormak istemiyoruz. Daha fazla sınırınızı ve sabrımızı zorlamayın.  Her açıklamasıyla kendilerini komik duruma düşüren CHP İl Yönetimini son kez uyarıyor, gerginliği arttıracak saçmalıklarına bir son vermelerini istiyoruz. 

MHP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞI



 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ELİTAŞ ve CANTİMUR'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ELİTAŞ ve CANTİMUR'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

18-05-2024 - GÜNCEL

REBA SPOR KULÜBÜ, HENTBOLDE LİGİ HEDEFLİYOR

REBA SPOR KULÜBÜ, HENTBOLDE LİGİ HEDEFLİYOR

18-05-2024 - GÜNCEL