Akar’dan Terörsüz Türkiye’ye Net Mesaj: “Silahları Bırakın!”

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Almanya’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Akar, terör örgütlerine "silahları bırakın" mesajı verdi.

DÜNYA - 15-03-2025 20:31

Akar’dan Terörsüz Türkiye’ye Net Mesaj: “Silahları Bırakın!”

Yaptığı konuşmada terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın çağrısını hatırlattı. Akar; “Af, maf yok. Söylenen şey devlet iradesine uyuyor musunuz, uymuyor musunuz? Çık, söyle. O da kalktı, silahları bırakın ve örgütü feshedin dedi.” şeklinde konuştu.

“Orada Hiçbir Şekilde İllegal Silahlı Grupların Bulunmasına Müsaade Etmeyeceğiz.”

YPG konusuna da değinen Akar, “YPG'nin PKK'dan hiçbir farkı yok. Hepsinin Kandil'den yönetildiğini biliyoruz. Dolayısıyla hiçbir silahlı örgütü kabul etmiyoruz. Suriye, Suriyelilerindir. Orada hiçbir şekilde illegal silahlı grupların bulunmasına müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Akar, Paşadan Kıbrıs İkazı!

Akar, Paşadan Kıbrıs İkazı!

25-03-2025 - DÜNYA

Aliyev, Akar’ı kabul etti Akar; Türkiye ve Azerbaycan iki öz kardeştir.

Aliyev, Akar’ı kabul etti Akar; Türkiye ve Azerbaycan iki öz kardeştir.

21-02-2025 - DÜNYA