Kayseri Ekspres Haber
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:31
Advert Advert Advert

Yahyalı Kıvılcım Kurs Öğrencileri Türkü Gecesinde Stres Attılar

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-01-2023 11:21
Yahyalı Kıvılcım Kurs Öğrencileri Türkü Gecesinde Stres Attılar

 

Yahyalı Kıvılcım Kurs öğrencileri 2023 yılına söyleşi ve Türkü Gecesi etkinliği ile stres atarak girdiler. Öğrenciler, yoğun geçen bir hazırlık döneminden sonra motivasyon söyleşisi ve Türkü Gecesi etkinliğinde güzel bir akşam geçirdiler.

İlçelerde eğitim öğretim gören öğrenciler için bu tür etkinlikler çok daha anlamlı. Zira toplu taşımanın olmadığı ve şehir merkezindeki sinema, tiyatro, kültür gezisi gibi etkinliklerin çok rahat yapılamıyor olması öğrencilerin streslerini atacakları farklı etkinlikleri zaruri ve anlamlı kılmaktadır.

Yahyalı Kıvılcım Kurs idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri Söyleşi ve Türkü Gecesine yoğun katılım sağladılar. Gecede bir konuşma yapan Eğitimci Yazar Hacı Sarı yaklaşık 3 milyon öğrencinin yarıştığı bir maratonun planlı ve etkin çalışmayı gerektirdiğini, stres yönetiminin profesyonel destekle sağlanması gerektiğini, öğrenci veli ve öğretmen işbirliğinin başarıyı artırıcı bir etken olduğunu dile getirdi.

Eğitimci Mehmet Topuz konuşmasında başarıya giden yolda aldıkları tedbirleri ve birlikte başarıya ulaşacaklarını dile getirdi.

Develili Türkü Grubu orkestralarıyla Türk Halk müziğinden parçalar seslendirdiler. Solist olarak Kıvılcım Kurs Türkçe Öğretmeni Şair Yıldırım Atila sahne aldı. Daha sonra Kıvılcım Kurs öğrencileri Emine Nazlı ve Ömer Çıtırık popüler olan ve gençlerin sevdiği parçaları seslendirdiler. Gece öğrencilerin, öğretmenlerin ve konukların birlikte gerçekleştirdikleri farklı etkinliklerle devam etti.

Kıvılcım Kurs Müdürü Halime Ekmekçi katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti ve program böylece sona erdi.

AdminAdmin

YORUMLAR