Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 13:04
Advert Advert Advert

VAROL: EMANETİ EN BÜYÜK MİRASIMIZDIR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 19:20
VAROL: EMANETİ EN BÜYÜK MİRASIMIZDIR

MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman VAROL, Büyük önder ATATÜRK’ ün ölümünün yıldönümü ile ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı.

 

                                         

EMANETİ EN BÜYÜK MİRASIMIZDIR..

 

Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün 84. ölüm yıldönümünü andığımız bugünde, O’na olan özlemimizi bir kez daha dile getiriyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, askeri dehası, devlet adamlığı ve dünya milletlerine örnek olabilecek çalışmaları tarihe ismini altın harflerle kazmıştır. 

Demokratik, laik ve çağdaş değerlerle oluşturulmuş en büyük eser olan Cumhuriyet başta olmak üzere elde ettiği başarıların tamamını Aziz Türk Milleti'ne armağan etmiştir. Atatürk, mücadeleci kişiliği, düşünceleri ve ardında bıraktığı yıkılmaz eserleriyle düşmanlarının bile takdir ve saygısını kazanmış yegâne liderdir. Son nefesine kadar devleti ve milletinin ilerlemesi, bekası için çalışmış ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır.

Mustafa Kemal Atatürk dünümüz, bugünümüz ve geleceğimizdir. Hümanizm, deha, merhamet, asalet, sağlam duruş ve hiç kaybetmediğimiz umutlarımızdır.

Bize ise ona düşen bağlılığımızı, O'nun eserlerine sahip çıkmakla, O'nun bizlere armağan ettiği Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmakla gösterebiliriz. Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Bu millet Atamızı, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşlarını ve istiklâl mücadelemizin kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. yıl dönümünde bir kez daha şükran, minnet ve saygıyla anıyorum.

AdminAdmin

YORUMLAR