Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:51
Advert Advert Advert

TÜRKMEN'DEN EMEKLİLERE 20 BİN TL'LİK DESTEK SÖZÜ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 12:12
TÜRKMEN'DEN EMEKLİLERE 20 BİN TL'LİK DESTEK SÖZÜ

DEVA PARTİSİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADİR TÜRKMEN'DEN EMEKLİLERE 20 BİN TL'LİK DESTEK SÖZÜ
Vatandaşların yerel seçimler için sandık başına gitmesine sayılı günler kala DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, ilçede yaşayan emekli ve 65 yaş üstü ihtayaç sahibi olan kişilere 20 bin TL'ye kadar destek verileceğini açıkladı.
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, Kocasinan ilçesinde Yeni Mahalle ve Yeşil Mahalle'de iftardan sonra kahvehane ziyareti ve halı saha ziyareti gerçekleştirdi. Seçmenlerin elini tek tek sıkarak sandık başında oy vermelerini isteyen Kadir Türkmen, Kocasinan'da yaşayan vatandaşların daha konforlu bir hayat yaşamaları için çalışacaklarını dile getirdi. Sakin Köy projesinin bu amaçla hayata geçirileceğini söyleyen Kadir Türkmen, ilçede yaşayan engelli bireylerin aileleri için de projelerinin olduğunun altını çizerek, "1 Nisan tarihi itibariyle Allah kısmet eder de göreve gelirsek ilçemizin belli noktalarında Engelli Bakım Merkezleri kurarak engelli bireyleri olan ailelerin yaşam standartlarını artıracağız. Bu ailelerimize hem maddi hem de manevi olarak destek vereceğiz. Bu tarz bakım merkezleri sadece şehir merkezinde olmayacak, vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşabileceği belli noktalarda olacak" diye konuştu.
Emeklilerin aldıkları maaşla hayat pahalılığı ile mücadele ettiğini dile getiren Kadir Türkmen, sosyal belediyecilik anlayışını sözde değil fiilen hayata geçireceklerini belirterek, "İçinde bulunduğumuz zamanda ekonomik anlamda emeklilerimiz zor günler geçiriyor. Biz, hizmeti Kocasinan'ın en ücra köşelerine götürürken, sosyal belediyecilik anlayışımız da ilçemizde yaşayan her bir insanımıza dokunacak. Kuracağımız ekiplerle, devletimizin yetkili kurumları ile organize bir şekilde hareket ederek Kocasinan ilçesinde yaşayan durumu kötü olan emekli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza durumları değerlendirilerek 20 bin TL'ye kadar maddi destek vereceğiz. Hem vatandaşlarımız için hizmet üreteceğiz hem de Kocasinan olarak kocaman bir aile olduğumuzu hissettireceğiz" şeklinde konuştu.
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, ilçede yaşayanların hem hizmet bakımından rahatlayacağını hem de sosyal destekler bakımından da fayladanacağını belirterek, "DEVA belediyeciliğinin, insana ne kadar değer verdiğini, birlik ve beraberliğe ne kadar önem verdiğini inşallah 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimizde göstereceğiz" ifadesinde bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR