Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:02
Advert Advert Advert

ÖZDEMİR’DEN KAYSERİ’YE KURULACAK 4. OSB İÇİN SORU ÖNERGESİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-08-2023 15:14
ÖZDEMİR’DEN KAYSERİ’YE KURULACAK 4. OSB İÇİN SORU ÖNERGESİ


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri’ye kurulacak 4. OSB ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yazılı soru önergesi verdi. Özdemir, bölgede yapılması planlanan fabrika ve istihdam sayısını sordu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 14 Mayıs seçimlerinin ardından 24. yazılı soru önergesini verdi. Özdemir, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken son olarak Kayseri’ye yapılması planlanan 4. OSB ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yazılı soru önergesi verdi. Özdemir’in bakanlığa verdiği yazılı soru önergesinde OSB’de kaç fabrika kurulacağı ve kaç kişiye istihdam sağlanacağı gibi konular yer aldı.
İşte Özdemir’in soruları:
1. Bahse konu olan dördüncü sanayi bölgesinin büyüklüğü ne kadar olacaktır?
2. Aynı sanayi bölgesinde faaliyet gösterecek fabrika sayısının toplamda kaç olacağı ve ne kadarlık bir istihdam sağlayacağı planlanmaktadır?
3. Kayseri'ye yapılacak olan yeni sanayi bölgesinin alt yapı ihtiyacı için gerekli çalışmalar ve programlama yapılmış mıdır? Yapıldıysa toplam yatırım bedeli ne kadar olacaktır?
4. Kayseri'ye kurulacak olan yeni organize sanayi bölgesinin özel nitelikte olmasıyla alakalı bakanlığınızca yürütülen bir çalışma var mıdır?

AdminAdmin

YORUMLAR