Kayseri Ekspres Haber
HV
02 MAYIS Perşembe 23:27
Advert Advert Advert

NNYÜ İLE KAYSO ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) ile Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) arasındaki iş birliğini teşvik etmek amacıyla protokol imzalandı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-09-2022 17:20
NNYÜ İLE KAYSO ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

NNYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Köse ile KAYSO Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tartuk tarafından Rektörlük Toplantı Salonunda imzalanan protokol, NNYÜ ile KAYSO üyesi işletmeler arasındaki iş birliğini teşvik etmeyi amaçlıyor. Protokol kapsamında ayrıca, KAYSO mensupları Üniversitenin Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsünde indirimli olarak eğitim görebilecekler.  

NNYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Köse, protokole ilişkin yaptığı açıklamada üniversitelerin temel amaçlarından birinin sanayinin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek olduğunu belirterek üniversite-sanayi iş birliğinin arttırılması amacıyla bu tür girişimleri önemsediklerini söyledi. KAYSO Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tartuk ise Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nin Kayseri sanayisinin gelişimine çok önemli katkılar sağlayan eğitim kurumlarından birisi olduğunu ve iş birliğinin her alanda artarak devam ettirilmesi gerektiğini ifade etti.

AdminAdmin

YORUMLAR