Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 16:04
Advert Advert Advert

KURTULUŞ KARAMUSTAFA’YA ZİYARET

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları ve Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi yöneticileri Kayseri Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-09-2022 16:44
KURTULUŞ KARAMUSTAFA’YA ZİYARET

Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş ve Yazarlar Birliği Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu'nun bulunduğu heyet Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. Sivil toplum olarak Kayseri Üniversitesi yönetiminin yanında olduklarını bildirdi.

Yazarlar Birliği Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu kasım ayında Yazarlar Birliği'nin Kayseri'de yapacağı Kayseri Sempozyumu hakkında Rektör Karamustafa'ya bilgiler verdi ve sempozyuma desteklerini talep etti.

Sivil toplumun kendileri için çok önemli olduğunu bildiren Rektör Karamustafa ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirdi. Yazarlar Birliği ve Gönüllü Kuruluşların tebrik ve davetinin önemli olduğunu, yeni görev döneminde de sivil topluma kapılarının daima açık olduğunu bildirerek teşekkürlerini bildirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR