Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 18:07
Advert Advert

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları istişare toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-06-2023 14:28
Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları istişare toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.

 

Ulaştırma Memur-sen ev sahibi oldu.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Haziran ayı istişare toplantısı yoğun bir katılımla   yapıldı.

Kayseri Öğretmen evinde yapılan toplantının ev sahibi Ulaştırma Memur-sen Kayseri Şubesi oldu. Gönüllü Kültür kuruluşları başkan yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş’ın  açılışını yaptığı konuşmada, ev sahipliği için  Ulaştırma Memursen Kayseri Şubesine Yönetimine ve katılımcı kurumlara teşekkür etti.

Karakaş konuşmasının devamında 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Sonuçları hakkında değerlendirmede bulundu. Türkiye'nin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olan 14 Mayıs seçimleri ve ardından 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Türk milletinin basiret ve ferasetiyle demokrasiye yakışır bir şölen havası içinde gerçekleştiğini, Seçim sonuçlarının Ülkemiz, Milletimiz, İnsanlık için hayırlar getirmesini dileyerek  Ülke ve dünya gündemdeki güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu.  

Ev sahibi Ulaştırma Memur-sen Şube başkanı Abdulla Saygı yaptığı konuşmada, Ulaşytırma Memursen in kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında Bilgilendirmelerde bulunarak Sendikanını 2003 yılında kurulduğunu ve 2010 yılında yetkili sendika olduğunu bildirerek Devlet Demir Yolları ve DHMİ ulaştırma hizmetleri kolunda faaliyetler gösterdiğini bildirerek katılımcı kurumlara teşekkür etti.

Toplantıda gündem maddeleri olan Kurumlarımızın Yaz okulu Etkinlikleri  ve yaklaşmakta olan Kurban Bayramı nedeni ile yapılan hazırlıklar , çalışmalar Kurbanlık fiatları ve Kurban Kesimi yapılacak ülkeler hakkında  Kurum yetkilileri tarafında Bilgilendirmelerde bulunuldu.

Kurum Temsilcilerinin duyuru ve davetlerinin, temsilcilere duyurulmasının ardından Haziran ayı toplantısı Diyanet-Sen Şube Başkanı Mehmet Yurdakul tarafından yapılan duayla sona erdi.

Gönüllü Kültür  kuruluşları Başkanı Yardımcısı  Karakaş, toplantının sonunda evsahipliği için Ulaştırma Memursen şube başkanı Abdullah Saygı’ya katılımcı kurumlara  teşekkür etti

AdminAdmin

YORUMLAR