Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 16:52
Advert Advert

KAYSERİ ANALİG ERKEK HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ONUNCUSU OLDU

Kayseri Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) hentbol erkek takımı 05-10 Ağustos 2022 tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilen analig hentbol Türkiye Şampiyonası final müsabakalarının ardından 12 takım arasında yaptığı mücadeleler neticesinde Türkiye onuncusu olarak turnuvayı tamamladı.

SPOR
Giriş Tarihi : 15-08-2022 22:19
KAYSERİ ANALİG ERKEK HENTBOL TAKIMI TÜRKİYE ONUNCUSU OLDU

Kayseri analig erkek hentbol takımı antrenörleri Levent Kaya ve Sonay Altunay Adana’da oynadıkları karşılaşmalarda Türkiye’nin en iyi takımları ile karşılaştıklarını ve elde ettikleri sıralamanın Kayseri için başarılı bir sonuç olduğunu kaydettiler. 

Kayseri analig erkek takımı Adana’da oynadıkları müsabakalarda, 2020 yılı Ağustos ayında hayatını kaybeden Kayserili genç hentbolcü Harun Bostan’ı da unutmadı.  

Kayseri analig erkek takımı turnuvada oynadıkları müsabakalar öncesinde “Hentbolde tüm antrenman ve müsabakalar anısına rahmetli sporcumuz Harun Bostan’a armağan olsun” yazılı pankartı açarak sporcuyu andı. 

Kayseri analig erkek takımı final grubuna gelinceye kadar sırasıyla; Aksaray, Niğde, Kocaeli'de gerçekleştirilen grup, çeyrek final ve yarıfinal müsabakalarını başarı ile geçerek finale çıkmaya hak kazanmıştı.

AdminAdmin

YORUMLAR