Kayseri Ekspres Haber
HV
25 NİSAN Perşembe 20:04
Advert Advert Advert

KATERİNA EKŞİOĞLU’NUN “FALL WINTER ’23” KOLEKSİYONU YENİ YILA HAZIR!

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-12-2022 13:01
KATERİNA EKŞİOĞLU’NUN  “FALL WINTER ’23” KOLEKSİYONU  YENİ YILA HAZIR!

 

Katerina Ekşiğlu’nun, yoğun talep gören koleksiyonu “Fall Winter ’23”, yeni yıla sayılı günler kala gördüğü ilgiyi tazeliyor. Renkli ve net duruşunun yanı sıra rahat kesimleriyle dikkat çeken “Fall Winter ’23” yılbaşı etkinlikleri için de gözde tasarımlar sunuyor.

Mevsimin tekdüzeliğini renklerin cazibesi ve siyahın asil duruşuyla yıkan “Fall Winter ’23” koleksiyonuyla Katerina Ekşioğlu, çok sevilen tasarımlarına yenilerini ekledi. Tanıtımından bu yana kadınların büyük ilgisini kazanan “Fall Winter ’23” koleksiyonu, her kadının tarzına hitap eden geniş ürün skalasıyla yeni yılda da moda dünyasına imzasını atmayı hedefliyor.

Yeni Yılın Cesur Çizgileri “Fall Winter ’23” Koleksiyonunda!

“Fall Winter ’23”, yılın en özel zamanlarından olan yılbaşı programlarında ceket ve pantolonların yanı sıra elbise ve tulum seçenekleriyle kadınların zarafetini tamamlamaya hazırlanıyor. Oversize modasına yön veren blazer ceketler, Katerina Ekşioğlu’nun tasarımlarında cesur ve feminen stiliyle ön plana çıkıyor. Ayrıca moda tutkunları, gündelik giyimde de yer verdikleri ve modanın vazgeçilmez unsurlarından olan dantel gece kıyafetleriyle yeni yılın parıltısını ortaya koyuyor. Kıyafetlere ayrı bir hava katan dantel kullanımı, kadınlara farklı modellerin zenginliğini bir arada yaşatıyor.

Tasarımlarda Kullanılan Her Ayrıntı, İnce Bir Anlamın Yansıması

Katerina Ekşioğlu, “Fall Winter ’23” koleksiyonunda bir kez daha kumaş tercihleriyle ön plana çıkıyor. Güçlü ve göz alıcı tasarımlarda kullanılan gabardin kumaş, kadınlara hem şıklık hem de rahatlık vadediyor. Derin yırtmaçlarıyla da çok beğenilen “Fall Winter ’23”, tafta kumaş ve aksesuar kullanımıyla özel günlerin vazgeçilmezi hâline geliyor. Elbiselerin göğüs dekoltesinde ve kol detaylarında bulunan tüy detayları, mevsimin esintisine eşlik ediyor. Koleksiyonda, gecenin ışıltısını sunan zirkon taşlar, hareketli fiyonklar ve ince dokunuşlarla hareketlendirilmiş pek çok modelin ortak noktası ise net, gösterişli ve zarif duruşları oluyor. 

“Fall Winter ’23” renk seçenekleriyle de dikkat çekerken; koleksiyonda sıkça yer verilen siyah renkli tasarımlar, yeni yılda da kadınların en çok tercih ettikleri arasında yer almayı bekliyor. Siyah renk, kimi zaman fuşya ve yeşilin doğallığı yansıtan tonlarıyla kullanılırken, kimi kıyafetlerde de bej ve kahverenginin eklendiği bir çeşitlilikle tek rengin sadeliğinden yararlanılıyor.

Katerina Ekşioğlu tasarımları ile ilgili detaylı bilgi için katerinaeksioglu.com adresi ziyaret edilebilir.

AdminAdmin

YORUMLAR