Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 19:50
Advert Advert Advert

İSLAM VE DİN DÜŞMANLARI CEZALANDIRILMALIDIR

Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Dernek Başkanı Ahmet Taş, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Taş"İSLAM VE DİN DÜŞMANLARI CEZALANDIRILMALIDIR" dedi. Ahmet Taş'ın açıklamaları şöyle:

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-03-2023 13:39
İSLAM VE DİN DÜŞMANLARI CEZALANDIRILMALIDIR

İSLAM VE DİN DÜŞMANLARI CEZALANDIRILMALIDIR

Müslümanların Mübarek Ramazan ayında dünyanın bir çok ülkesinde, insanlık adına güzellikler yaşanırken ne yazıkki bazı ülkelerde, İslam ve din düşmanı yobazlar Müslümanlara yönelik saldırılarına devam ediyorlar.

Mübarek Ramazan ayında başta Mescid-i Aksa Filistin gibi Müslüman yurtlarında işgalcilerin Müslüman mabetlere, Müslümanlara yönelik saldırıları artmışken, Batı Avrupa ülkelerinde de kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerime yönelik saldırılar devam ediyor.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag‘da  İslam düşmanı aşırı milliyetçi  Patrioterne Gar Live (Vatanseverler canlı yayında)   isimli Marjinal grub tarafından Türkiye Büyükelçiliği önünde Bayrağımız ve  kutsal kitabımız Kur’an‘ı Kerim’i yakma eylemi, Avrupa Müslümanlarını olduğu kadar dünya müslümanlarınıda üzdü öfkelendirdi.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak;  

Gerek Danimarka’da kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerime yapılan saldırıyı, gerekse  Mescidi Aksa ve Filistinde Müslümanlara ve mabetlerine yönelik saldırıları insanlık ve din düşmanları adına şiddetle kınıyor asla kabul edilemez buluyoruz.

Bu saldırıyı yapan  Faşist grupların ve onlara destek verenlerin derhal yakalanarak adalet önünde hesabının sorulması için ilgili ülkeleri   ve Uluslararası kurumları göreve davet ediyoruz.

ÇETİNSAYA’ NIN İTHAMLARI KABUL EDİLEMEZ

Kayseri’mizde bir çok yatırıma ve hayır kurumuna imza atan, destek veren, Çetinsaya Şirketler  grubu yöneticilerinden Serkan Çetinsaya, yaptığı bir konuşmada Kayseri halkına ve basınına karşı kabul edilemez ithamlarda bulunmuştur.

Yaptığı hayır hizmetlerinide boşa çıkaracağını düşündüğümüz ve Kayseri’ye bir daha yatırım yapmayacağımı da beyan eden sözler asla kabul edilemez söz ve yaklaşımlardır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak; Serkan Çetinsaya’nın  Kayseri halkı ve Basını için  söyledikleri ithamları, yatırımcı bir iş adamına  yakışmayan bir eylem olarak buluyor, kabul etmiyoruz. Çetinsaya’nın sözlerinden pişmanlık duymasını ve Kayseri halkına pişmanlığını bildirmesini bekliyoruz            

AdminAdmin

YORUMLAR