Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:37
Advert Advert Advert

İl Başkanı Fatih Üzüm Hacılar’da konuştu: Reis sevdiği adamı aday gösterir.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 15:34
İl Başkanı Fatih Üzüm Hacılar’da konuştu: Reis sevdiği adamı aday gösterir.


AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, iftar buluşmalarına Hacılar ilçesi ile devam etti. Hacılar’lı vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan İl Başkanı Üzüm, “Hacılar büyük bir aile, bu ortamı hazırladığı için ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden İl Başkanı Fatih Üzüm, iftar sofrasının bereketini ilçelerde de yaşamaya devam ediyor. 
Bu kapsamda iftar buluşması için Hacılar’ı ziyaret eden Üzüm, ilçede vatandaşlar tarafından coşku içerisinde karşılandı. 
Salonda masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Üzüm, konuşmasında “Reis sevdiği adamı aday gösterir. Başkasının Reis ile alakası yok. Hiç kimse dönüp bize gelemez. Cumhur İttifakının 16 ilçe ve Büyükşehirde Adayları bellidir. MHP’nin logosunu gördüğümüz yerde MHP’ye, AK Parti logosunu gördüğümüz yerde ise AK Parti’ye gönül rahatlığıyla oyumuzu veririz.” dedi.  
İftar programına İl Başkanı Fatih Üzüm’ün yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve ilçe sakinleri katıldı.

AdminAdmin

YORUMLAR