Kayseri Ekspres Haber
HV
04 MAYIS Cumartesi 02:39
Advert Advert Advert

Hamidiye Köy okullarına mutluluk dağıtıyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-11-2022 12:58
Hamidiye Köy okullarına mutluluk dağıtıyor

Bünyan'da Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri Kardeş Okul projesi ile köy köy gezerek,   İlköğretim okullarına Mutluluk Dağıtıyor.

Sık sık adını Sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkaran Bünyan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu seferde “Hamidiye Köy okullarına mutluluk dağıtıyor “projesini başlatarak, Bünyan'ın köylerinde eğitim gören ilkokul öğrencilerine yönelik festival tadında etkinlikler gerçekleştirdi.

Yapılan etkinliklerde Palyaçolar eşliğinde neşeli oyunlar, yüz boyama, halat çekme ve çuval yarışları gibi oyunların yanı sıra pamuk şeker, patlamış mısır ikramları yer aldı. Oyunlarda derece yapan çocuklara Bünyan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dizdar ve Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Akdoğan tarafından sürpriz hediyeler verildi. 
Kardeş okullara mutluluk projesinde Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli öğrencileri tarafından hikaye kitapları dağıtıldı.
Bünyan Belediyesinin destekleriyle gerçekleştirilen projede 
Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lise Müdürü Özgür Karacabey “Hayatında hiç palyaço görmemiş, bu mutluluğu yaşamamış çocuklarımızı, Bünyan’ın ve Kayseri’nin en ücra köylerini dahi giderek, kardeş okullarda eğitim gören tüm öğretmenlerimizi mutlu etmek istiyoruz. 
Yıl içerisinde gidilmedik köy bırakmak istemiyoruz. 
Daha önceki projelerimizde olduğu gibi bu etkinliğimizde de bizlere desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Sn. Özkan Altun’a teşekkür ediyoruz " dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR