Kayseri Ekspres Haber
HV
03 MAYIS Cuma 10:42
Advert Advert Advert

Deva Partisi Kayseri İl Başkanlığından Tüm Emekliler Sendikası Kayseri Şubesine ziyaret

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-01-2023 10:48
Deva Partisi Kayseri İl Başkanlığından Tüm Emekliler Sendikası Kayseri Şubesine ziyaret

 

 

İl Başkanı Metin ÖZKAYA yaptığı açıklamada;

 

Deva Partisi Kayseri İl Başkanlığı ve Yönetimi olarak, Tüm Emekliler Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Metin Karakaya ve Yönetim Ekibini makamında ziyaret ettik. 

 

Misafirperverliğinden dolayı Sayın Başkana teşekkür ederiz.

 

Maalesef, ekonomik krizin önce emeklilerimiz olmak üzere tüm  vatandaşlarımızı fazlasıyla olumsuz etkilediği bir sürecin içerisindeyiz. 

 

İnanıyoruz ki bu kriz ve vatandaşlarımızın yaşadığı darboğaz artık seçimin yapılacağı 14 Mayıs günü itibariyle son bulacaktır. 

 

Her ne kadar kalıcı bir çözüm olmasa da hükümet tarafından asgari ücret ve kamu personel maaşlarına yapılan zamlarla vaziyetin kısa süreli de olsa kurtarılmaya çalışıldığı görülse de emeklilerimizin tam anlamıyla göz ardı edildiğini üzülerek müşahede ediyoruz. 

 

Hele ki günümüz itibariyle, EYT sorunun çözümü konusunda bile açıkça taahhüt verilip, bu konuda yasal düzenlemenin meclise gelmesi beklenirken, mevcut emeklilerimizin maaşlarının iyileştirilmesi konusunun kasıtlı olarak göz ardı edilmesi fazlasıyla üzücüdür. 

 

Türkiye'nin öz kaynaklarının verimli kullanılması durumunda, tüm ülke vatandaşlarımızın müreffeh yaşaması mümkündür. 

 

O nedenle iktidara geldiğimizde bu sorunları hızlıca çözüp, emekliler dahil tüm vatandaşlarımızın mutlu ve geleceğe karşı umutlu bir hayat sürmelerini inşallah temin edeceğiz, diyerek konuşmalarını sonlandırmıştır. 

AdminAdmin

YORUMLAR