Kayseri Ekspres Haber
HV
01 HAZİRAN Cumartesi 15:10
Advert Advert

CHPLİ AŞKIN GENÇ'TEN KASKİ' YE TEŞEKKÜR

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-05-2024 14:15
CHPLİ AŞKIN GENÇ'TEN KASKİ' YE TEŞEKKÜR

 

AŞKIN GENÇ’TEN SARIMSAKLI AÇIKLAMASI: “İÇME SUYU VE DOĞALGAZ PROBLEMİNİ TBMM GÜNDEMİNE TAŞIMAMIZIN ARDINDAN, ÇALIŞMALARI BAŞLATAN KASKİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Melikgazi ilçesi Sarımsaklı mahallesinin sorunlarını Meclis’te gündeme getirmesinin ardından çalışmalara başlayan KASKİ’ye yaptığı yazılı açıklama ile teşekkür etti. Genç açıklamasında, “İçme suyu ve doğalgaz problemini yaptığımız konuşma ile TBMM gündemine taşımamızın ardından, Sarımsaklı mahallesinin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için çalışmaları başlatan KASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyeti Kayserigaz’dan da beklediğimi ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, geçtiğimiz hafta TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Melikgazi ilçesi Sarımsaklı mahallesinin içme suyu ve doğalgaz sorununu Meclis gündemine taşımıştı. Genç’in açıklamasının ardından, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, mahalledeki içme suyu ve kanalizasyon sorununu çözmek için çalışmalara başladı. Genç konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Meclis’teki konuşmasının ardından harekete geçen KASKİ’ye teşekkür etti.

CHP’li Genç’in açıklaması şu şekilde:

“KAYSERİ BİZİM ORTAK PAYDAMIZ”

“Geçtiğimiz hafta Melikgazi ilçemize bağlı Sarımsaklı mahallemizin, içme suyu ve doğalgaz problemini yaptığımız konuşma ile TBMM gündemine taşımıştık. Dün arayan mahalle muhtarımız Can Öcal Bey’in verdiği bilgiye göre KASKİ Genel Müdürlüğü, mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ile ilgili olarak gerekli olan projelendirme işlemini bitirmiş ve sahada çalışmaları başlatmış olduğunu memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayım. KASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Aynı hassasiyeti Kayserigaz’dan da beklediğimi ifade ediyorum. Kayseri bizim ortak paydamız.”

AdminAdmin

YORUMLAR