Kayseri Ekspres Haber
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:19
Advert Advert Advert

BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-06-2023 14:50
BAŞKAN ÖZDOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak vatandaşların kurban bayramını tebrik etti.

Başkan Özdoğan mesajında; İslam âleminde bayramların çok özel bir yeri olduğunu, bu günlerde yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığını, Millet olarak mutluluğumuzun doruğa çıktığı bir zaman olduğunu belirtti.

“Asırlardır bizi birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden olan Kurban Bayramı’nın rahmet ve bereketinde buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizleri bir bayrama daha kavuşturan Rabbime hamd-ü senalar olsun” diyen Özdoğan, şöyle devam etti:

“Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

AdminAdmin

YORUMLAR