Kayseri Ekspres Haber
HV
07 MAYIS Salı 04:36
Advert

Başkan Kılınç; Cami yolu kullanılmaz halde...

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-09-2022 13:34
Başkan Kılınç; Cami yolu kullanılmaz halde...

- Başkan Kılınç; "Vatandaşlar şikayetçi, Cami yolu kullanılmaz halde"

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç İlçe Başkan Yardımcısı Murat Akarsu ile Birlikte Soysallı mahallesinde ki Döne Teyzeyi ziyaret etti.
Döne teyzenin en büyük sıkıntısı eskiden cami yolu olarak kullanılan evinin önündeki yolun şuan kullanılamaz halde olması. 
Döne teyze kendisinin bu yoldan geçerken bir çok kez düştüğünü ve yaşlı olduğu için bu yolu artık kullanamadığını belirtti.
Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç yetkililere seslenerek Döne eyzemizin sesini duymalarını ve bu yolun biran önce yapılması gerektiğini söyledi. 

Mahalle sakinlerinden 75 yaşındaki döne teyze, "Burası eskiden cami yoluydu, Sel olduktan sonra toprak aşındı taşlar ortaya çıktı, caminin lağım borusu ortaya çıktı ve öyle kaldı. Buradan yürüyemiyorum ben 75 yaşındayım . Geçen burdan geçerken kaç defa düştüm çok sinirlendim, gözüm görmüyor dizim yürümüyor çok zorlanıyorum. Bu lağım borusu yine bir sel olduğunda patladı evlerde duramadık. Yetkililerden buranın bir an önce yapılmasını istiyoruz. Ben böyle kirli işi sevmem bir süpürge alıp süpüremiyorum, eskiden süpürür temizlerdim cami yolu olduğu için şimdi yürünmez halde"
Mahalle sakinlerinden Naci Aydın "Burası sürekli kullanılan bir yol cuma günleri ihtiyar heyetimiz buradan çıkmakta zorlanıyor. Burayı Belediye yetkililerine defalarca söyledik ama burasını yapmadılar. Bu yolun bir an önce yapılıp düzene sokulmasını istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Burası Soysallı camiisi ve bu yol yıllardır cami yolu olarak kullanılmış ama şu anda kullanılmaz halde. Caminin lağım borusu dışarıda her an patlayabilir, patlarsa da tadilatı biraz zor olur çevreyide sıkıntıya sokar. Teyzemide evinin yanındaki bu yoldan gelip gidemiyor. Mahalle muhtarı bu işler için elinden geleni yapıyor yetkililere bildiriyor ama hala bir sonuç alınamıyor. Yetkililerden teyzemizin sesini duymalarını ve bu yolun tadilatını yapmalarını bekliyoruz." dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR