Kayseri Ekspres Haber
HV
06 MAYIS Pazartesi 09:55
Advert Advert Advert

ARIKAN’DAN MAZLUMDER’E ZİYARET

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-09-2023 11:23
ARIKAN’DAN MAZLUMDER’E ZİYARET

 

 

Saadet Partisi Kayseri milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan MAZLUMDER Kayseri Şubesini ziyaret etti.

 

Beraberinde Saadet Partisi İl Başkanı Avukat Baki Coşkun ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ekibi MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyeleri karşılayıp misafir ettiler.

 

Karşılıklı sorular, meclis çalışmaları ve ülkemizdeki siyasi gelişmeler konusunda bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaret sırasında 28 şubat dönemi ve Sivas olayları mahpuslarının özgürlüklerine kavuşturulmaları, yeni anayasa tartışmaları, hayat pahalılığı konusunda vatandaşın feryadı ve çıkarılan kanun hükmünde kararnameler ve milletvekillerinin incelemediği, haberinin olmadığı kanunlara grup kararı gereği oy kullanmaları dahil birçok konu gündeme geldi.

 

14 Mayıs seçimlerinden sonra kendilerini ziyaret eden ilk milletvekilinin Mahmut Arıkan olduğunu bildiren MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş kendisine teşekkür ettiğini bildirdi.

 

Milletvekillerinin sivil toplumla ve halkla bir araya gelerek ülke ve millet meseleleri ile meclis çalışmalarını istişare etmesinin önemli olduğunu bildiren Taş, kapılarının parti farkı gözetmeksizin tüm milletvekillerine açık olduğunu bildirdi, ziyaretlerden memnun kalıyoruz dedi.

 

MAZLUMDER’de gördükleri ilgi ve seviyeli sohbetten memnun kaldıklarını bildiren Mahmut Arıkan, sivil toplum kurumlarının toplumun denge unsuru olduğunu, kendilerinin sivil toplum kurumları ile irtibat ve dayanışma içinde olacaklarını bildirdi.

AdminAdmin

YORUMLAR