Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 12:19
Advert Advert Advert

Anadolu’nun en iyi işverenleri Aralık 2022’de açıklanacak!

EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-11-2022 11:09
Anadolu’nun en iyi işverenleri  Aralık 2022’de açıklanacak!

 

 

Türkiye ekonomisi ve sanayi üretimindeki payları 1980’li yıllardan günümüze dikkat çekici şekilde artan Anadolu’daki organizasyonların en iyi işverenleri, Aralık 2022’de açıklanacak.

 

Great Place to Work® Türkiye Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ 2022 Listesi’nin açıklanmasına çok az kaldı. Aralık 2022’de açıklanacak listede kurumsallaşma süreçleri ve aile anayasalarıyla daha güçlü temellere oturan Anadolu’nun en iyi organizasyonları yer alacak. İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu
 Anadolu bölgelerini kapsayacak Anadolu’nun En İyi İşverenleri™ 2022 Listesi’nde, Türkiye ekonomisindeki gücü her yıl daha da artan; ihracatta, istihdamda ve ciroda artık bölgesel hatta global güç olma yolunda ilerleyen organizasyonlar yer alacak.

 

Eyüp Toprak: “Anadolu’nun, fark yaratan kültürel çeşitliliği güven kültürü sağlıyor”

Great Place to Work® Türkiye CEO’su Eyüp Toprak, “Türkiye ve özellikle Anadolu, her daim kültürel çeşitliliğiyle öne çıkmayı başarmıştır. Bu zenginlik, organizasyonların kurumsal kültürlerine de yansıyor. Türk insanının misafirperverliğinden insana verdiği değere kadar kültürel DNA, organizasyonların sürdürülebilir geleceğine de katkı sunuyor. 30 yıllık geçmişimizle edindiğimiz bilgiler doğrultusunda HARİKA işyeri, çalışanların liderlerine duydukları güven düzeyi, işlerinden duydukları gurur ve birlikte çalıştıkları takım arkadaşlarından ne kadar keyif aldıkları ile ilgili. Bunu kültürüne entegre edebilen organizasyonlar, değişen koşullar ne olursa olsun, çalışan bağlılığı ve yeni yetenekleri bünyesine katma konusunda sıkıntı yaşamamaktalar” dedi.

 

Sertifikasyon programı organizasyonları global çapta da harika işyeri olarak tescilleme imkanı tanıyor

Great Place To Work® Enstitüsü, farklı büyüklük ve sektörlerdeki organizasyonlara 30 yıldan fazla süredir 5 kıtada 60’tan fazla ülkede mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda ölçümlemeler yaparak araştırma ve danışmanlık hizmeti veriyor. Bu bağlamda Great Place To Work® Enstitüsü, çalışanların mevcut işyerlerindeki deneyimine odaklanan “Trust Index™” çalışan deneyimi anketi ve Culture Audit™ for All metodolojisine dayanan 5 alanda organizasyonun herkes için harika bir iş yeri oluşturmadaki deneyimlerini ölçümlemekte, raporlamakta ve yol haritaları çıkarmakta. Great Place to Work® modeli güvenilirlik, saygı ve hakkaniyet boyutları çerçevesinde çalışanlar ile yöneticiler arasındaki ilişkiyi; gurur boyutu açısından çalışanlar ile yaptıkları iş arasındaki ilişkiyi; takım ruhu boyutunda da birlikte çalıştığı takım arkadaşları ile arasındaki ilişkiyi değerlendiriyor. Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Great Place to Work® sertifikasını elde eden organizasyonlar ise bu unvanı 1 yıl boyunca tüm iletişim çalışmalarında kullanabiliyorlar

AdminAdmin

YORUMLAR