Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:57
Advert Advert

“AĞIRNAS MAHALLESİ, BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK BULUŞMASINDA HEM EĞLENDİ HEM HASRET GİDERDİ”

Yaz etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen MAHALLE BULUŞMALARININ aslında birlik, beraber ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Melikgazi Belediye başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ağırnas Mahalle buluşmasında Ağırnaslıların, gönüllerince eğlendiğini, her yaş gurubuna hitap eden etkinlikler ile adeta neşe dolu bir gün geçirdiklerini söyledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 10-09-2022 17:30
“AĞIRNAS MAHALLESİ, BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK BULUŞMASINDA HEM EĞLENDİ HEM HASRET GİDERDİ”

Bu yıl yaz aylarında 14 mahalle de MAHALLE BULUŞMASI etkinliği planlandığını ve 7.si olan Ağırnas Mahalle Bulaşması ile de bu hizmetin ne kadar gerekli ve anlamlı olduğunu bir kez daha anladıklarını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Mahalle Buluşmaları çerçevesinde mahalleliler bir araya gelerek tanışıyorlar, gurbetten gelenlerle hasret gideriyor daha da önemli birlik ve beraberlik pekişiyor. Mahalle Buluşmalarımız çerçevesinde Ağırnas Mahallesinde sabahın erken saatlerinde başlayan hazırlıklar yaz akşamlarının tadını çıkartmaları için her türlü hizmeti veriyoruz. Her yaş gurubu için farklı etkinlikler bulunmaktadır. 14 mahallede planlanan bu etkinler zincirinin 7. Si düzenlendi. Ağırnaslılar tarihi bu alanlarda geçmişlerindeki birliktelik ve beraberliğin gelecek kuşaklara aktarmanın mutluluğunu yaşadılar " dedi.

Çocuklara, gençlere ve ailelere çeşitli animasyon, gösteri ve ikramlarda bulunulduğunu ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, gerçekleştirilen her mahalle buluşması etkinliğinde geriye hoş bir seda, dostluk, barış ve tekrar bir araya gelme sözü ile etkinliğin vatandaşlar tarafından büyük memnuniyet ve taktir topladığını sözlerine ekledi.

AdminAdmin

YORUMLAR