Kayseri Ekspres Haber
HV
24 NİSAN Çarşamba 08:33
Advert Advert

SUSMA VİCDAN!

Selda Avcı
Selda Avcı
Giriş Tarihi : 19-10-2023 12:17

 

Masumdu onlar, çocuktu, günahsız ve savaştan habersizdi... Savaş neydi bilen yoktu!

Ekmeğini yerken hedef alınan minicik bedenlerden bahsediyorum. Buna yürek nasıl dayansın!

İçim yanıyor o masum yavruların ölüm haberlerini gördükçe... Ben bir anneyim onlara atılan her kurşun sanki benim yüreğime saplanan bir hançer gibi acı veriyor bana...

Ablası hain saldırılarda hayatını kaybetmiş bir çocuğun gözyaşları içinde ettiği feryat nasıl unutulur, nasıl görmezden gelinir. 

Onlar melekti, minicik masum melekler. Çiçekti mis gibi kokular saçan! Kopardılar dalından. Ekmeklerini kana bulandılar. Ya o  ayakkabı yokmu kana bulanmış ayakkabı, neresindensiniz insanlığın, nasıl kıydınız onlara, o masum meleklere...

Ah be yavrularım,masum kuzularım size kıyanları, anlarınızı ağlatanları, babanızı boynu bükük koyanaları Allah'a havale ediyorum. Allah'ın azabı zalimlerin, canilerin, can yakan kan emicilerin üzerine olsun. 

Söyleyecek ne bir söz bulabiliyorum üzüntümü anlatacak, ne de ağzımdan bir kelime çıkaracak mecale sahibim. Boğazım düğüm düğüm, acınız acımız, kayıplarınız kayıplarımızdır. 

Zalimin zulmünü artırma sebebi, zulüm edene sessiz kalınmasından kaynaklanıyor. Susmuyoruz ve haykırıyoruz. Zalimler için yaşasın cehennem!

"Şeytan, öldürüyor." Dünya, izliyor. Susmayın, sustukça sıra size de gelecek. Kötülerin zulmünü artırma sebebi, iyilerin olaylara sessiz kaldığındandır. 

Bir babanın kucağında cansız bedeni ile uyuyan yavrum, babanın gözlerindeki acı dolu ifadeye yürek nasıl dayansın.

Bir zulüme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun  Hz. Ali

Siyonist İsrail uluslararası hukuku hiçe sayarak, sistematik bir şekilde tüm dünyanın gözü önünde, soykırım yapıyor. Gökten ölüm yağıyor, Filistinliler değil insanlık ölüyor.

Allah'ın azabı,laneti zalimlerin üzerine olsun. O kadar öfkeliyim ki, içim yanıyor, kelimelerimi seçerek kullanmaya gayret ediyorum. Savunmasız insanlara yapılan hiç bir şey affedilemez.

Günün Sözü;

Susma vicdan; Sen susarsan sözüm yalan, 
Sen susarsan insanlığım talan, 

Sen susarsan sonum hüsran, 
Sen susarsan konuşur şeytan!. (Alıntı)

YORUMLAR