Kayseri Ekspres Haber
HV
19 MART Salı 05:28
Advert Advert Advert

BİTSİN BU ZULÜM, SÖNSÜN BU ATEŞ…

Ahmet ŞAN
Ahmet ŞAN
Giriş Tarihi : 24-12-2023 16:12

Ülkemizin 40 yılı aşkın süredir temel sorunlarından olan terör bir türlü bitmek bilmedi. Her gün bir acı haberle uyanan bir ülke haline geldik. İsrail uydurma bahanelerle sivilleri yok ederken, ülkemizin hala üç beş çapulcu ile uğraşmasını yeterli bulmuyoruz. Kökten çözüm için harekete geçilmeli, “Bitsin bu zulüm, sönsün bu şehit ateşi” diyoruz. Yetkilileri göreve davet ediyoruz. Dindirin gözyaşlarımızı, çözün artık şu sorunu! Bitsin şehit acısı…!

1990’lı yıllarda baş gösteren ve zaman zaman artıp azalan PKK Terör örgütü eylemlerine köklü bir çözüm üretilmeli…
Milli Savunma Bakanlığı yetkilileri çerçevesinde müthiş işler başarıyor. 
Ancak sonuca, kesin neticeye gidebilmemiz için siyasetçilerin, TBMM’nin daha fazla sorumluluk alması lazım…
“Her Türk Asker Doğar” sözü basite alınmamalı…
Her Türk, vatan için, milleti ve inancı için gözünü kırpmadan gereğini yapar…
Böylesine aslanlar varken, birkaç çapulcu ile uğraşmak bu aziz milletin tasnif ettiği bir tavır değildir.
Her gün bir şehit haberi alacağız gibi tedirgin olmak, bizleri de ziyadesiyle ÜZÜYOR…
Kolay değil tam 40 yılı aşkın süredir PKK sorunuyla uğraşıp duruyoruz…
Artık yapmamız gerekeni devlet olarak yapmalıyız. 
Sorun sadece PKK’de değilse, sorunun köküne inip, düğmeye basıp bu güzel vatanımıza göz diken kim varsa, gereğini yapıp kenara çekilmenin zamanı gelmedi mi?
Türkiye, eski Türkiye değil…
Daha da güçlendi, daha da birlik ve beraberlik duyguları tavan yapan bir millet haline geldik.
6 vatan evladının acısı içimize düştükten sonra sorunumuzun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anladık.
Cumartesi günü sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen teröre lanet mitingine 50 bin kişi katıldı.
İnsanlarımız yeterince duyarlı…
Yüce Allah  bu millete bir daha şehit acısı yaşatmasın…! 
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, bu acı haberin ardından oldukça sert dille “Terörün Kökünü Kazıyacağız” mesajı verdiler.
Bu işin peşini bırakmamalıyız.! 
Artık Cumhuriyetin 100 ncü yılını kutlayan Türkiye terör sorunundan arınmak için ne gerekiyorsa yapmalı…
Bu sorunu çözme zamanı gelmedi mi…?
Biz Türk milleti olarak terörsüz bir ülke istiyoruz.
Ve diyoruz ki:
BİTSİN BU ZULÜM, SÖNSÜN BU ŞEHİT ATEŞİ…

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI SEÇİMLER YEREL, PROJELER GENEL… TUT BENİ ORUÇ! VİCDAN VE MUHASEBE! HANGİSİ DOĞRU! SORUN MUHALEFETTE! MADENLER DAHA ETKİN ELE ALINMALI! ESNAFTA 40, MARKETTE 120 LİRA… SEÇİM ŞİMDİ BAŞLADI! 31 MART’TA NE OLACAK? VEREYİMMİ, VERMEYİMMİ ARASI! AMERİKA’NIN DEDİĞİ OLDU ABANDONE OLDUK! SİYASET İLE VATANDAŞ… BAŞARININ SIRRI! BÜYÜKKILIÇ VE ADAYLIK SÜRECİ! EMEKLİ ve ENFLASYON! BEN KARIŞMAM! 10 OCAK VE BİZ! BÜYÜKKILIÇ AĞIR BASIYOR! AK PARTİ KAYSERİ'Yİ NEDEN AÇIKLAMADI? MESAFE YAKIN, ÖDÜL BÜYÜKSE! YENİ YIL VE YENİ BİR DÜŞÜNCE! YENİ YILA DUA İLE GİRİN! MESELE BAKIŞ AÇISINDA! BİR PARTİ VE BAŞKANIN ÇÖKÜŞÜ! DURDURUN BU KÖPEK ZULMÜNÜ! HEM EMEKLİ HEMDE TÜKETİCİ SEVİNMELİ! İLKLER VE VALİ ÇİÇEK… ESAS SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR! CEZAYI GEÇTİK, YA HARAM DEĞİL Mİ? CEZALAR 10 KAT ARTACAK! İŞSİZ İŞ ARIYOR, İŞVEREN İŞÇİ BULAMIYOR! KILIÇDAROĞLU’NDAN SONRA SIRA AKŞENER DE Mİ…? ÖĞRETMEN VE VEBAL! GAZETİCİYİM DEMEKLE OLUNMUYOR! BU BİR BULUŞ DEĞİL DEVRİM! CEHALETLE MÜCADELE SAVAŞTAN ÖNEMLİ! TEŞVİKLER YENİ SORUNLAR OLUŞTURUYOR…! DÜNYA’NIN KÜRESEL DİNİ İNSANLIKTIR! MİLLET BAHÇESİ GÜZEL OLMUŞ AMA…! FAHİŞ FİYAT ENGELLENMELİ! İNSANLAR KENDİ TOPRAKLARINDA NASIL MÜLTECİ OLURLAR? HAK VE BATIL'IN MÜCADELESİ! CHP’DE “ÖZEL” DEĞİŞİM! ERCİYES ANADOLU HOLDİNG VE İŞSİZLİK! BU NEYİN SAVAŞI! KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ VE MİLLET…! CUMHURİYET, 100 NCÜ YIL VE BİZE ANLATTIKLARI… ERBAKAN VE KAYSERİ CENAHI…! GAZZE EVRENSELLEŞTİ! YENİDEN REFAH YENİ BAŞKAN! AMERİKA, BÖLGE HALKININ GÖZÜNDEN DÜŞTÜ DÜNYA YASAKLADI, İSRAİL TANIMADI: FOSFOR BOMBASI ELİTAŞ'IN YENİ GÖREVİ BAŞKANI RAHATLATTI BETON ÇAĞI BİTİYOR… SORUMLULUKTAN KAÇMAYIN! KÖPEK SALDIRILARI VE ZAMLAR NEDEN DURDURULAMIYOR! ULAŞIMA ZAM ÜZDÜ.... KONYA'DA OLMAZKEN, KAYSERİ'DE NEDEN ZAM YAPILDI!