Kayseri Ekspres Haber
HV
19 MART Salı 14:11
Advert Advert Advert

HAYATIN TADI, SEVMEK!

Selda Avcı
Selda Avcı
Giriş Tarihi : 21-08-2023 21:05

 

Gönül kimi severse güzel odur... Gönül yalnızca sevdiğini güzel gösterir.

Birini yakışıklı olduğu, güzel olduğu, zengin olduğu ve makamı olduğu için sevmez insan, kalbinin atışını hızlandırdığı için, yanında dünyayı unutturduğu için sever.

Sevgi emektir, fedakarlıktır, özveridir. 

Bazen etrafınıza dikkatlice bakın, kadın çok güzeldir, yanındaki adamı kadının yanına yakıştıramazsınız ama, o kadın için o adam dünyanın en yakışıklı erkeğinden daha güzel görünür keza erkek içinde bu aynıdır. 

Sevmek kuru kuruya seni seviyorum demek değildir o yokken de varmış gibi davranmak, olaylara onun penceresinden bakabilmektir. 

Ve sadece seviyorum demekte yetmez bazen davranışa yansımayan hiç bir duygu gerçek değildir. Sevdiği insana sevgisini hissettirmeyen, göstermeyen kişi boşuna seviyorum demesin.

Sevgisini göstermek derken, sevdiğine hanlar, saraylar bağışlasın gibi bir şey  değil! İnce dokunuşlar, zarif hareketler, onu düşündüğünü hissettirmek, ona kendini özel ve önemli hissettirebilmek...

Şarkılara bile konu olan sevgiyi bir çok sanatçıdan dinlediğimiz bir şarkı sözleri ile bu yazımı noktalamak istiyorum... Saygıyla! 

Günün Şarkısı;

Sevmek hayatın tadı sevmek. Tanrının adı demek!

Sevmek kulun muradı demek! Sevmek, sevmek...

Kalbimizde sevgiye, Aşka yer vermeliyiz, kucak açıp dostluğa, sevip sevilmeliyiz. Sevmek, sevmek. Ah sevmek, sevmek, sevmek...

Sevmek karanlığın sonudur. Neşe huzur doludur.
Sevmek Tanrımızın yoludur. Sevmek, sevmek...

YORUMLAR