Kayseri Ekspres Haber
HV
19 MART Salı 07:43
Advert Advert Advert

LGBT TUVALET

F. Yılmaz Altınöz
F. Yılmaz Altınöz
Giriş Tarihi : 12-06-2023 20:35

 

Kirlilik. Temiz olmanın zıddı, kirlilik. Kirli bilgiler. Kirlenen bilgiler.  Aynı kanalda ışık hızında bilgi akışı olunca; iyi ve kötü birbirine karışmakta ve takibinin de zorlandığı görülmektedir. İnsanı kurşun öldürür. Ama kurşunların kıtalar ötesine gitmesi ve hedefini bulması söz konusu olamaz. Ancak internet üzerinden akan bilgiler/saldırılar kurşundan daha tehlikeli ve öldürücüdür.

İnsan ve toplum egemen güçler tarafından sürekli manipüle edilmektedir. Manipüle/manipülasyon nedir? Manipülasyon en kısa haliyle duygularınızı, zaaflarınızı ve inandığınız değerleri hedef alarak bakış açınızı değiştirmeye ve gerçeği şekillendirmeye yönelik sergilenen eylemlerin genel adıdır.

İnanç, tarih ve geleneklerine sahip çıkan toplumlar manipülasyon ile karşı karşıyalar. Değişim ve dönüşmeleri üzerine akıl almaz yöntemler kullanılmaktadır. En etkili yöntem ise kurbağa yöntemidir. Hani bir kaynar su ve kurbağa hikâyesi vardır. “Kaynayan suya bir kurbağa atarsanız, elbette ki çılgınca kaptan çıkmaya çalışacaktır. Fakat eğer onu ılık suya koyar ve suyu ısıtırsanız, uysalca orada oturacaktır. Su yavaşça ısındıkça, kurbağa rahat bir uyuşukluk haline geçecektir, tıpkı sıcak bir banyo yapan bizden biri gibi ve çok zaman geçmeden, yüzünde bir gülümsemeyle, karşı koymadan kaynayarak ölmesine izin verecektir.”

Dünyada Müslüman, Yahudi ve Hristiyanlardan; insandan yana olan toplumlar; LGBT terörüne karşı mücadele vermektedirler.  Ancak azgın LGBT terörü açık veya gizli güç odakları tarafından destek görmekteler. Ülkemizde de bu girişim her geçen gün artmaktadır. En son “İstanbul, Şişli'de Kanyon Alışveriş Merkezi'nde LGBTİ'ler için ayrı bir tuvalet yapıldığı,  sosyal medyaya yansıyan görüntülerde erkek, kadın ve engelliler için tuvaletlerin olduğu koridorda LGBT'liler için ayrıca başka bir tuvalet yapılmış. Tuvaletin kapısında hem erkek hem de kadın sembollerine yer verilirken, bu sembollerin altında da LGBT'lilere ait gökkuşağı renkleri bulunmaktadır. Tuvaletin içinde ise İngilizce olarak ‘Büyük düşün’ yazısı görülmektedir.”

Bir toplumda yasaklar iki şekilde ortaya çıkar. Bir, dinin yasakladığı. İki, tarih, gelenek, kültür ve vicdanın yasak kılması. Ayrıca Müslüman bir toplumda, İslam’ın suç ve günah saydığı bir şey asla hak olarak kabul edilmez. Bu kapsamda nikâhsız tüm ilişkiler (flört, metres, eş cinsellik vd.) suç ve günah kabul edilerek yasaklanmıştır. Lanetlenmiştir. Allah ve peygamberimiz Hz. Muhammed onun “son derece çirkin bir iş ve çok kötü bir yol” olduğu, bu suçun işlenmesi şöyle dursun, yanına bile yaklaşılmaması talimatını vermiştir. Aynı hüküm Kur’an’dan önceki kutsal kitaplarda da yer almış, bu suçu işleyenlere ağır cezalar verileceği açıklanmıştır. İslam, zinanın yanı sıra tüm çeşitleriyle eşcinselliği de açıkça yasaklamıştır. Kur’an-ı Kerim’de eşcinsel ilişkinin çok çirkin bir fiil/davranış olduğu ve Allah’ın koyduğu sınırları çiğnemek anlamına geldiği açık ve kesin bir şekilde belirtilmiştir.

Milletimiz bir toplum mühendisliği tehdidi ile karşı karşıya. Din, diyanet, aile, nikâh ve tarih algısı değiştirilmek istenmektedir. Bu milletin kutsal değerleri hiç sayılarak, bir alış veriş merkezinde “LGBT Tuvalet” açılması nasıl okunmalıdır? Bu sıradan bir eylem değildir. Bu millete ve değerlerine başkaldırıdır. Meydan okumadır. Asla görmezden gelinemez. 

Ailenin kutsallığından, gençlik ve aile bankasının kurulmasından söz eden siyasiler ve LGBT terörüne karşı olduğunu söyleyen STK’lar; bu tür meydan okumalara karşı neler yapmaktalar meraka değer doğrusu.  

Din, tarih ve gelenek kendisine sahip çıkılmasını beklemektedir. Seçim malzemesi ve hamaset dolgusu değil. Arif Nihat Asya şöyle sesleniyor           “Bize bir nazar oldu. Cumamız Pazar oldu. Ne olduysa hep bize azar, azar oldu.”

Sıcak su ve kurbağa…


 

YORUMLAR
DİĞER YAZILARI KADINLAR 8 MART RÖNESANS II GAZZE İSLAM ŞERİATI 14 ŞUBAT SEVGİLİ AKREDİTE İMAN ÜÇ AYLARI KARŞILAMA PROGRAMI VE TALAS BELEDİYESİ REGAİP GECESİ BİDAT SA! HER GÜN YILBAŞI FİLİSTİN HİTLER VE SİYONİST YAHUDİLER TEMAYÜL YOKLAMALARI VE STK’LAR SEYYİD BURHANEDDİN VE ERCİYES BULVARI WE WİLL JUDGE YOU NETANYAHU SENİ YARGILAYACAĞIZ NETANYAHU MUASIR MEDENİYET SINIFTA KALDI SÖYLEV VE MİTİNG ALANLARI FİLİSTİN’E YÜRÜYÜŞ FİLİSTİN’DE KATİLLER VAR FİLİSTİN’DE DAVUT VE CALUT SANATCI VEYA KONSERLER ADINA AİLEYİ YOK ETMEK SİYASET EZİP GEÇER PARAŞÜT ALANI KUR’AN ZİYAFETİ KUR’AN SEÇMELİ DERS Mİ? OLAMAZ BEKLENEN MELİKGAZİ KİTAP VE SANSÜR ERCİYES PLAJ VOLEYBOLU HAYATI YAVAŞLATMAK VE SİVİL TOPLUM PROF. DR. ALİ ERBAŞ VE CUMA NAMAZI AK PARTİ VE İSLAMİ SÖYLEM FİLİSTİN TOPRAKLARINDA İSRAİL ADI 1445 YIL SONRA HİCRET 15 TEMMUZ VE DARBELERİN ANATOMİSİ KURBANI KONUŞMAK DOĞU TÜRKİSTAN VE FİLİSTİN MİMARSİNAN KAYABAŞI CAMİİ BİLİNÇ VE 28 MAYIS BENİM SEÇİMİM SEÇMEK ANNELER GÜNÜNDE KADINLAR 14 MAYIS SEÇİMLERİNİ BU MAKALE ÜZERİNDEN OKUMAK KİTAP OKUMA DA ÖNCELİKLERİMİZ RAMAZAN’DA SUDAN VE İSRAİL AYŞE BÖHÜRLER VE MAHMUT ARIKAN KUDÜS ÖZGÜR OLUNCAYA KADAR DÜNYA TUTSAKTIR AŞKIN VAKTİ SAHUR TERAVİH GECELERİ TAÇALNDIRIR RAMAZAN ÜZERİNE BİR KİTAP İÇTİMA VAKTİDİR RAMAZAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE KADINLAR RAMAZAN AYINA GİRİŞ BELGESİ ARAPLAR DİYANET VE AFET YÖNETİMİ İMANİ BİR EYLEM ENSAR OLMAK CAMİİ GÜNLÜĞÜ MEHCUR KİTAP KUR’AN’I KERİM FİLİSTİN VE HEDEF KÜÇÜLTMEK MEKKE VE FETİH NOTLARI VE YILBAŞI MİLİTARİST SİBER SEKÜLER SALDIRI KUDÜS’Ü BÜNYAMİN’CE SEVMEK ÇOCUK İSTİSMARI VE DİN GENÇLİK VE AİLE ÇALIŞTAYI KEDER KADER Mİ? EĞİTİM VE İNSAN İNŞASI EĞİTİME BESMELE İLE BAŞLAMAK PERİNÇEK VE KUTSALLAR NEDEN ŞİMDİ GÜLŞEN MARKA DEĞERİNDE NAMAZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN BAŞÖRTÜSÜ