Kayseri Ekspres Haber
HV
23 NİSAN Salı 19:40
Advert Advert

ERCİYES KARDELEN YÜRÜYÜŞ EKİBİ, 100.YIL ZİNCİDERE MESİRE ALANINDA NEFES AÇTI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2023 12:56
ERCİYES KARDELEN YÜRÜYÜŞ EKİBİ, 100.YIL ZİNCİDERE MESİRE ALANINDA NEFES AÇTI

1995 yılı Ağustos ayı itibarı ile Erciyes Dağı ve etrafındaki dağlarda hafta sonları yürüyüşlerini sürdüren Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi, 2023 yılının son yürüyüşünde soluğu, Talas Belediyesi tarafından 2023 yılı içerisinde halkın hizmetine açılan 100.Yıl Zincidere Mesire Alanı’nda aldı.

Pazar sabah namazı sonrası başlayan yürüyüşlerini geniş bir katılım ile gerçekleştiren Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi, 100.Yıl Zincidere Mesire Alanına ve yürüyüş parkuruna tam not verdi. 
25 bin metrekare yüzey alanına sahip göletin yanında 56 bin metrekare büyüklüğünde ve ince detayların düşünüldüğü nezih bir alana kurulu 100. Yıl Zincidere Mesire Alanı’nda; 
57 adet kamelya, göl kafe tesisi, doğalgazlı mangal sistemi, gölet etrafında bin metrelik yürüyüş parkuru ve 2 bin 500 metre uzunluğunda bisiklet parkuru, müstakil atlı binicilik parkuru, amfi tiyatro, teras ve seyir iskelesi, bebek bakım odaları, golf arabası, mescid, abdesthane, tuvalet ile kaz, ördek ve balıklardan oluşan düzenlemeler bulunmakta. 
Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi 11 kişilik yürüyüş ekibi ile Mesire alanı etrafındaki tepelerde yaklaşık 1 saatlik bir yürüyüşün ardından sabah kahvaltısını yaptı. 3 saate yakın bir süre bölgede zaman geçiren Erciyes Kardelen Yürüyüş Ekibi, 100.Yıl Zincidere Mesire Alanı’nda fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

AdminAdmin

YORUMLAR