Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 12:35
Advert Advert

MHPLİ ÖZDEMİR'İN AMCASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-12-2023 16:27
MHPLİ ÖZDEMİR'İN AMCASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

CENAZE NAMAZI SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BİRARAYA GETİRDİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in amcası Fevzi Özdemir hakkın rahmetine kavuştu. Merhumun Sarız’ın Karayurt mahallesinde düzenlenen cenaze merasimi siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in amcası Fevzi Özdemir için Sarız’ın Karayurt mahallesinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Karayurt mahallesinde toprağa verilen Fevzi Özdemir’in cenazesi siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Yoğun katılım gerçekleştirilen cenaze merasimine MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Kayseri Makine Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Varol, MHP İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ülkü ocakları teşkilat üyeleri, işadamları ve merhumun yakınları katıldılar.

www.kayseriekspreshaber.com olarak merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Özdemir ailesine başsağlığı dileriz.

AdminAdmin

YORUMLAR