Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 00:08
Advert Advert

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, HENTBOLCULARLA KUCAKLAŞTI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 10:55   Güncelleme : 19-03-2024 10:57
KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, HENTBOLCULARLA KUCAKLAŞTI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, hafta sonu kısa adı ERVA (Erdemlerimizle Varız) Projesi kapsamında Talas’ta çeşitli incelemelerde bulundu.
Bu incelemeler sırasında Talas Gençlik Merkezinde ve Talas Spor Salonunda sporcularla bir araya gelen Vali Çiçek, çocukların büyük ilgisi ile karşılaştı. 
Badminton yapan sporcuların antrenmanını izleyen ve birlikte fotoğraf çektiren Vali Çiçek daha sonra Talas Spor Salonu’nda devam eden kulüplü küçükler hentbol il birinciliği müsabakalarını bir süreliğine izledi. 
Kulüplü küçük erkekler hentbol müsabakasının devre arasında hentbolcularla bir süre sohbet eden Vali Çiçek’e sporcu çocukların ilgisi yine büyük oldu. 

Vali amcalarına sarılarak sevgilerini gösteren çocuklara sorduğu sorulara doğru cevap verenlerin isteklerini yerine getirmeye söz veren Vali Çiçek’in çocukların yoğun ilgisinden dolayı memnun olduğu gözlerden kaçmadı. 
Lisanslı sporcu sayısı ve başarılı hentbol alt yapı çalışmalarından dolayı hentbol antrenörü Ahu Topçu’yu da tebrik eden Vali Çiçek, Topçu ailesi fertleri Adnan ve oğulları Kaan Mert ile birlikte özel fotoğraf çektirdi. 

Vali Çiçek ile beraberindeki protokol, daha sonra sporcu, hakem ve antrenörlerle hep birlikte fotoğraf çektirip salondan ayrıldı. 

Heyetin Talas Spor Salonu’nu ziyaretinde Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, hentbol sporu ile ilgili Vali Gökmen Çiçek’i bilgilendirdi.  

Talas ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı ve Gençlik ve Spor Talas İlçe Müdürü Ferdi Şafak’ta Vali Çiçek ile birlikte incelemelere eşlik etti.

AdminAdmin

YORUMLAR