Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 07:56
Advert Advert Advert

Mutlu AKKAYA'dan MÜSİAD'a Ziyaret

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-05-2023 00:11
Mutlu AKKAYA'dan MÜSİAD'a Ziyaret

Son günlerde yaptığı çalışmalar ve etkinliklerle Kayseri'nin gündemine giren 28. Dönem Kayseri Bağımsız Milletvekili Adayı Mutlu AKKAYA Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat AKMERMER'e nezaket ziyaretinde bulundu. 

Gün içinde yaptıkları Sivaslı Dernekler Platformu, Pastacılar ve Lokantacılar Odası, Kafkasspor Kulübü ziyaretlerinin ardından gerçekleştirilen MÜSİAD ziyaretinde; Kayseri sanayisinin sorunlarının bağımsız bir milletvekili tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisine taşınmasının önemini vurgulayan Bağımsız Milletvekili Adayı Mutlu AKKAYA, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat AKMERMER ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kayseri sanayisi, sanayicinin sorunları ve sanayi yatırımları konularında görüş alış-verişi yaptı.

Kendisinin de sanayici olduğunu belirten ve sanayilerin sorunlarını en iyi bilen kişilerden olduğuna vurgu yapan Mutlu AKKAYA, bu sorunları ve çözüm önerilerini en yüksek sesle meclise taşıyacaklarını belirtti.

MÜSİAD Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat AKMERMER de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bağımsız Milletvekilliği yolunda Mutlu AKKAYA'ya başarı dileklerinde bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR