Kayseri Ekspres Haber
HV
29 MART Cuma 12:00
Advert Advert Advert

ADANA’LILAR MAZLUMDER'İ ZİYARET ETTİ

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-11-2023 11:48   Güncelleme : 06-11-2023 12:10
ADANA’LILAR MAZLUMDER'İ ZİYARET ETTİ


Kayseri Adana’lılar Kültür ve dayanışma derneği Mazlumdere istişare ziyaretinde bulundu. Adana’lılar derneği başkanı Yusuf Kansu ve kurucu üyelerden Mükremin Özlü sivil toplum merkezinde bulunan Mazlumder Kayseri Şubesi‘ne ziyarette bulunarak  başkan Ahmet Taş’la istişarelerde bulundular.
Sivil toplum kurumlarının devlet ve toplum hayatındaki önemi, yeni kurulan Adana’lılar derneğinin faaliyetleri ve misyonu, yapabileceği faaliyetler ve bu faaliyetlerin tanıtımı dahil bir çok konu ziyarette istişare edildi.
Adana’lılar derneği başkanı Kansu, Kayseri’de sivil toplum kurumları ve mazlumderin çalışmalarını takip edip takdir ettiklerini, kendilerinin de bu tecrübelerden yararlanarak topluma hizmet etmeyi amaçladıklarını bildirerek, başkan Ahmet Taş’ın şahsında mazlumdere teşekkür edip başarılar dileklerini bildirdi.
 Mazlumder Şube başkanı Taş Adana’lılar derneği yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını, imkanlar el verdiği ölçüde onların çalışmalarına, hizmetlerine yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını bildirdi, çalışmalarında başarılar diledi.
 

AdminAdmin

YORUMLAR