Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 17:59
Advert Advert Advert

ÖZDEMİR: SEN RAHAT UYUMAZSAN BEN RAHAT UYUYAMAM

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-05-2023 10:12
ÖZDEMİR: SEN RAHAT UYUMAZSAN BEN RAHAT UYUYAMAM

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR:
SEN RAHAT UYUMAZSAN BEN RAHAT UYUYAMAM

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Sarız'ın mahallelerine yaptığı ziyaretlerde, vatandaşların sıkıntılarını gidermeye çalıştı. Özdemir, depremde evi hasar gören bir vatandaşın sıkıntısını gidermeye çalışırken, "Sen rahat uyumazsan ben rahat uyuyamam" diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, memleketi olan Sarız ilçesine bağlı olan mahallelerde çeşitli çiyaretlerde bulundu. Ziyaretler çerçevesinde vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen Özdemir, Çavdar mahallesinde evi Kahramanmaraş depreminde zarar gören bir vatandaşın komşusunda kaldığını öğrendi. Çavdar Mahallesi'nde 4 konteyner ihtiyacı olduğunun iletilmesi üzerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, Vali Gökmen Çiçek'i telefonla arayarak, "Kahramanmaraş'taki deprem, Sarız ilçemizi de etkiledi. Sizin de çabalarınızla bölge afet kapsamına alındı. Sarız'da bir çok hane depremden etkilendi ve ağır hasarlı. Burada bir annemiz var. Acil konteyner talebimiz var. Komşunun evinde kalıyor. Çavdar mahallesinde 4, Sarız ilçesinde ise 12 konteyner talebimiz var. Elimden geldiğinde buralara yatırımların hizmetlerin gelmesi için çaba sarf ediyorum. Oy mevzusu değil. Biz Genel Başkanımız'dan aldığımız terbiye bu. Yeter ki milletimiz huzurlu olsun, yeter ki rahat olsun" dedi.

Özdemir'in girişimleri ile Çavdar mahallesinin 4, Sarız ilçesinin ise 8 olmak üzere 12 konteyner ihtiyacı giderilmiş oldu.

AdminAdmin

YORUMLAR