Kayseri Ekspres Haber
HV
23 NİSAN Salı 10:47
Advert Advert

FATİH ERBAKAN KAYSERİ’YE GELİYOR. BAŞKAN TURAÇ: 25 BİN ÜYE İLE REKORA KOŞTUK!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-10-2023 12:21   Güncelleme : 16-10-2023 15:20
FATİH ERBAKAN KAYSERİ’YE GELİYOR.  BAŞKAN TURAÇ: 25 BİN ÜYE İLE REKORA KOŞTUK!

YENİDEN REFAH PARTİSİ KAYSERİ
İL BAŞKANI TURAÇ: 25 BİN ÜYE İLE REKORA KOŞTUK!
Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına atanan  Abdullah Turaç, il  ve ilçe yönetimleri ilk kez basın karşısına çıkarak tanışma gerçekleştirdi. Toplantıda Yeniden Refah Partisine halkın müthiş bir ilgi gösterdiğine değinerek başlayan İl Başkanı Abdullah Turaç, 25 bin üye ile rekora koştuklarını söyledi. Turaç, 23 Ekim 2023 günü Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın Kayseri’ye geleceğini açıkladı.
Yeniden Refah Partisi’nde Önder Narin’den sonra göreve atanan Abdullah Turaç kısa bir çalışma sonrası il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini de belirledi.
Basınla tanışma toplantısında il ve ilçe yöneticileri kamuoyuna tanıtan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdullah Turaç, partilerine Kayserililerden müthiş bir teveccühün olduğuna işaret etti.
Göreve geldikleri günden bu tarafa Kayseri’de bin üye yaptıklarına değinen Turaç: “ Bir ay gibi kısa bir sürede 25 bin üye yaparak kendi rekorunu kırdı. Partimize müthiş bir ilgi ve alaka var. Kayserililerin desteğine teşekkür ediyoruz. Milli Görüş çizgisinde Yeniden Refah Partisi’ni layık olduğu yere getireceğiz. Kayserililerden tek isteğimiz var, Yeniden Refah Partisi’nin adayını görmeden karar vermeyin” dedi
İl Başkanı Turaç, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü   Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın Kayseri’ye geleceğini açıkladı. 
Turaç: 23 Ekim’de Anadolu Bulaşmaları Toplantımız çerçevesinde Genel Başkanımız Fatih Erbakan Kayseri’de olacak. Hızlı bir şekilde seçim çalışmalarına başlayacağız yeniden söylüyorum. Saygıdeğer Kayserililer, Yeniden Refah Partisi’nin adayını görmeden kararınızı vermeyin” diye konuştu.

 

AdminAdmin

YORUMLAR