Kayseri Ekspres Haber
HV
18 NİSAN Perşembe 15:34
Advert Advert

Kayseri Teşkilatına Cumhurbaşkanı'ndan Özel İlgi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 12:08   Güncelleme : 21-12-2023 12:33
Kayseri Teşkilatına Cumhurbaşkanı'ndan Özel İlgi


ERDOĞAN: KAYSERİ LİSTESİNİ  EN KISA SÜREDE AÇIKLAYACAĞIM…
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün Kayseri’den 70 kişilik teşkilat mensubunu Ankara’da ağırladı. Belediye başkan adaylarını belirleme anlamı taşıyan toplantıda 13 kişiye söz veren ve katılımcılara anket ile bazı soruların yer aldığı formları doldurtan Erdoğan, Kayseri’ye özel ilgi gösterdi. Yaklaşık 1.5 saat Kayseri ekibiyle görüşen Erdoğan: “En kısa sürede Kayseri listesini açıklayacağım” dedi
KAYSERİ’DEN 70 TEŞKİLAT MENSUBU KATILDI
31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesi temayül yoklamalarını il bazında sürdüren Ak Parti’nin çağrısına Kayseri’den 70 kadar teşkilat mensubu katıldı. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kurmaylarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Kayseri İl Başkanlığı, Melikgazi, Kocasinan, Kadın ve Gençlik kollarından 70 isim katıldı. 

13 KİŞİYİ SÖZLÜ DİNLEDİ, HERKESTEN YAZILI GÖRÜŞ ALDI.
Yaklaşık 1.5 saat Kayseri ekibiyle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, listeden rast gele seçtiği 13 kişiden bazı görüşleri açık ve net sordu. Katılımcıların hepsine zarf içerisinde anket ve bazı soruların yer aldığı  forum dağıtıldı. Katılımcılara Kayseri’de belediye başkanının kim olması veya mevcutların devam edip etmemesi konusunda da yazılı fikir soruldu. 

FATİH ÜZÜM: CUMHURBAŞKANIMIZIN İLGİSİ ÇOK GÜZELDİ…
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri ekibine ilgisinin özel olduğunu söyledi. Toplantının samimi bir ortamda geçtiğini ve memnun ayrıldıklarını kaydeden Fatih Üzüm: “ Toplantımız çok iyi geçti. Cumhurbaşkanımız yaklaşık 1.5 saat bizimle samimi bir ortamda, özel bir şekilde istişare etti. Kayseri ile ilgili görüşlerimizin yer aldığı bazı anketler ve forumlar doldurduk. 13 teşkilat mensubumuz söz aldı. Şehrimizle ilgili Cumhurbaşkanımızın sorularına yanıt verdiler. Teşkilat olarak kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza kadar tam kadro ordaydık. 70 kişilik bir ekiple Cumhurbaşkanımızın karşısına çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız bir tarih vermedi ancak en kısa sürede Kayseri’ye açıklayacağını söyledi. Her şey için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ankara’ya kadar gelen teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz” dedi

27 ARALIK 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLANACAK!
Başta Kayseri Büyükşehir Belediye başkanlığı olmak üzere Kayseri genelinde 17 belediye başkan adayının isimlerinin 27 Aralık Çarşamba günü açıklanması bekleniyor. Kayseri ekibini Ankara’da konuk eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ Kayseri’yi en kısa sürede açıklayacağım” dedi. Ancak tarih vermedi. Gelen bilgilere göre ise en geç 27 Aralık 2023 Çarşamba günü aralarında Kayseri’nin de yer aldığı başta 30 büyükşehirin belediye başkan aday isimlerinin açıklanması bekleniyor.

AdminAdmin

YORUMLAR