Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 17:59
Advert Advert Advert

KESOB Başkanı Odakır’dan basın mensuplarına tebrik mesajı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-11-2023 12:33
KESOB Başkanı Odakır’dan basın mensuplarına tebrik mesajı

 

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Medya Yarışması’nda dereceye girip ödüllendirilen basın mensuplarını tebrik ederek, “Şehrimizin gözü, kulağı olan emektar basın mensuplarımızı kutluyorum” dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel olarak düzenlediği “KGC Medya Yarışması” sonuçlandı. 7 dalda 60’a yakın eserin katıldığı yarışmada dereceye giren basın mensuplarının belli olduğu açıklandı.

“BASIN MENSUPLARIMIZ, ONORE EDİLMEYİ HAK EDİYORLAR”

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, yarışmanın sonuçlanması ve dereceye giren basın mensuplarının belli olmasının ardından bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Şeyhi Odakır, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen KGC Medya Yarışması sonuçlandı ve dereceye giren basın mensupları belli oldu. Kayseri, basın tarihi açısından zengin ve köklü bir geçmişe sahiptir. Geçmişten bugüne basın, kamu yararı gözeterek vatandaş adına faaliyetlerini yürütüyor. Şehrimizin tanıtımına, sesinin duyurulmasına, olumsuzlukların düzeltilmesine büyük katkılar sağlıyor. Basın mensuplarımız, demokrasimizin vazgeçilmez bir unsuru olarak görevlerini yapıyorlar. Yaptıkları haberlerle kamuoyunu bilgilendiriyor, yeri geldiğinde bir noktaya dikkat çekip uyarıyor düzeltilmesine vesile oluyorlar. Gece gündüz demeden, mesai gözetmeden, sektörün farklı kesimlerinde emek sarf eden, işini layıkıyla yapmaya büyük özen gösteren basın mensuplarımız onore edilmeyi her zaman için hak ediyorlar. Bu kapsamda düzenlenen yarışmaların anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle, öncelikle esnaf ve sanatkarlarımızın sesi olan, şehrimizin gözü kulağı olan, yarışma sonucunda dereceye girip ödüle layık görülen emektar basın mensuplarımızı kutluyorum. Her yarışmanın bir sıralaması ve derecelendirmesi elbette olacaktır. Yarışmaya katılan veya katılmayan, dereceye girememiş olan basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Yarışmanın düzenlenmesi ve yürütülmesinde emeği geçen KGC Başkanı Sayın Metin Kösedağ başta olmak üzere herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

AdminAdmin

YORUMLAR