Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 15:38
Advert Advert Advert

MAZLUMDER KAPLICADA BULUŞTU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-01-2024 13:59
MAZLUMDER KAPLICADA BULUŞTU

 

 

MAZLUMDER Kayseri Şubesi üye ve gönüllülerini Kozaklı kaplıcalarında buluşturdu.

 

2023 yılı sonunda hem şifa bulmak hem yorgunluk atmak hem de yapılan çalışmaların muhasebesini yapmak amacıyla düzenlenen MAZLUMDER kaplıca programı 2 gün sürdü.

 

28 Aralık Perşembe günü Kozaklı Roza Termal Otele girişle başlayan programda kadın erkek gençler ve çocuklardan oluşan ekip bol bol yüzmenin, sıcak suya girmenin, dinlenmenin rahatına vardılar.

 

Müsait zamanlarda lobide ve namaz vakitlerinde bir araya gelip muhabbet eden MAZLUMDER ekibi 29 Aralık akşamı belkıs toplantı salonunda yapılan programda topluca buluştular.

 

6 Şubat 2023'te yaşanan deprem felaketi ve 7 Ekim 2023'ten bu yana Filistin ve Gazze'de devam eden İsrail soykırımında yaşanan insan hakları ihlalleri ile ilgili program düzenlendi.

 

Programda deprem felaketi ve Gazze soykırımı ile ilgili fotoğraf sergisi ve sinevizyon gösterimi sunumu yapıldı. MAZLUMDER şube başkanı Ahmet Taş Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın geçmişten bu yana insanlık ve dinler tarihindeki yerini açıklayan bir sunum yaptı.

 

Taş, deprem felaketi ve İsrail soykırımında yaşanan insan hakları ihlalleri konusunda bilgiler verdi, ölenlere rahmet, yaralananlara şifalar diledi. Ayrıca konuyla ilgili sorulan sorulara cevaplar verdi.

 

MAZLUMDER Kayseri şubesinin üye ve gönüllüleri programdan memnun kaldıklarını, kaplıca programı ve burada yapılan bilgilendirme için Kayseri MAZLUMDER’e teşekkür ettiklerini bildirdiler. Programın devamının gelmesini talep ettiler.

 

AdminAdmin

YORUMLAR