Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:53
Advert Advert

Büyükkılıç, ERCİYES Anadolu Holding iftarına katıldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2024 10:53   Güncelleme : 22-03-2024 10:57
Büyükkılıç, ERCİYES Anadolu Holding iftarına katıldı

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ERCİYES ANADOLU HOLDİNG’İN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve protokol ile birlikte Erciyes Anadolu Holding’in geleneksel iftar programına katıldı.

Ramazan ayını birlik, beraberlik içerisinde Kayserililerle iç içe geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın durağı Erciyes Anadolu Holding oldu.

Şehrin önemli marka değerlerinden Erciyes Anadolu Holding’in geleneksel iftar programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Cumhur İttifakı milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, oda ve OSB başkanları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Kayseri’de ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, “Ülkemizin ve dünya insanlığının lideri olarak tanımlanacak ismi, Kayseri’mizde ağırlamaktan onur duyduk. Kayseri’ye yakışan bir miting oldu, böyle bir Kayseri sevilmez mi diyerek, bizlere olan muhabbetini bir bakıma paylaşmış oldu” dedi.

Birlik, beraberlik mesajı veren Başkan Büyükkılıç, “Önemli olan istikrarın devam etmesi ve korunmasıdır. Bu anlayış içerisinde her bir katılımcıya teşekkür ediyor, Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise ekonominin en önemli unsurlarının iş insanları olduğunu belirterek, burada yapılan işlerin tüm ülkeyi ilgilendirdiğini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kayseri için övgülerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, “Övünmek gibi olmasın Kayseriliyim diye söz vardı, bundan sonra ‘Kayseriliyim, övünüyorum’ diyoruz. Güçlüyüz, kuvvetliyiz, övünüyoruz ve kendimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş da yaptığı konuşmada, “Kayseri’de değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve 16 ilçe belediyemiz için Cumhur İttifakı belediye başkan adayları için Sayın Cumhurbaşkanımız geldi. Cuma günü Çankırı ve Karabük mitinglerini gerçekleştirecek. Cumartesi ve Pazar da Ankara ile İstanbul mitingi var. Allah gücünü, kuvvetini arttırsın” ifadelerini kullandı.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alparslan Baki Ertekin ise “Kayseri’yi yöneten, Kayseri’ye iz bırakan insanların tamamı bugün buradalar. Her birine katılımları için çok teşekkür ediyorum” derken, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci ise Kayseri olarak hem üretimde hem ihracatta hem de istihdamda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını ifade etti. 

AdminAdmin

YORUMLAR