Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 02:31
Advert Advert

ZAFERE UYANACAĞIMIZ SABAHLAR ÇOK YAKINDIR!

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-01-2024 12:56
ZAFERE UYANACAĞIMIZ SABAHLAR ÇOK YAKINDIR!

 İzzeddin El-Kassam tugaylarının önde gelen isimlerinden Salih Aruri’nin şehadeti için Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi öncülüğünde gıyabi cenaze namazı kılındı. Namazın ardından açıklama yapan başkan Yusuf Şahin, “ Şehadeti Allah’a kavuşmak ve zafer olarak gören Aruri hepimiz için büyük ibretler barındırmaktadır.” dedi.

 

AGD Kayseri Şube Başkanı Yusuf Şahin, “Bir tarafta dünyanın en iyi teçhizatları içerisinde dünyanın en korkak askerleri, vahşi işgalciler;  karşılarında ise yalınayak cepheye koşan, cansiperane bir mücadele sergileyerek, her gün yeni bir müjde ile gönüllerimize su serpen İzzeddin Kassam’ın onurlu evlatları! Gece gündüz demeden işgale, vahşete ve katliamlara karşı çelikten imanlarıyla direnen bir halkın en güzide evlatları! İslam milletinin onurunu ayaklar altından çekip kaldıran yiğitler! Şehadete fevç fevç koşan hamiyetperver mücahidler! Salı günü akşam saatlerinde, Hamas’ın lider kadrosundan, mücahid Salih Aruri’nin, katil İsrail tarafından düzenlenen suikast neticesinde, beraberindeki 4 mücahidle birlikte şehadete yürüdüğü haberiyle büyük bir üzüntüyü yaşadık, yaşıyoruz. İzzeddin el-Kassam’ın, Şeyh Ahmed Yasin’in, Yahya Ayyaş’ın, Abdulaziz Rantısi’nin açtığı kutlu yolda, son basamak, son köşe taşı şehid Salih Aruri oldu. Şehid Aruri katıldığı bir televizyon programında “Allah’tan (cc) başka kimse, ölümümü ne bir an ileri veya geri çekemez! Bu yaşa ulaşacağımı hiç beklemiyordum. Uzatmalardayız, bizi tehdit edecek bir şey yok. Biz imanlı insanlarız. Şehadeti Allah’a kavuşmak ve büyük bir zafer olarak görüyoruz!” İfadeleriyle şehadete olan büyük arzusunu dile getirmişti. Katil israil, salih aruri’nin parçalanmış bedenini, büyük bir zafer edasıyla milyarlarca insana izletti.  Annesi, hanımı ve kızının, büyük bir teslimiyet ve büyük bir iman nişanesi olarak şehadet payesini taşıdıklarını görmek, kadın - erkek, yaşlı - genç, hepimiz için büyük ibretler barındırmaktadır.” dedi.

 

Yusuf Şahin, “1948 yılında başlayan İsrail terörü, üzerinden yaklaşık 80 yıl geçmesine rağmen her geçen gün şiddetini artırarak devam ediyor. İşte kutlu 7 ekim sabahından bugüne çoğu çocuk, kadın, yaşlılar olmak üzere yaklaşık 30 bin Gazzeli vahşice şehid edildi. Hiroşima’ya atılan atom bombasından fazlası kardeşlerimizin başına yağdırıldı. Geride bıraktığımız 3 ayda Gazze’de 2 milyon kardeşimiz yerinden edildi, evleri, işyerleri, okulları tarumar edildi. Milyonlarca sivil bir lokma ekmeğe muhtaç edildi, hastaneler vuruldu, camiler yıkıldı, su ve elektrik alt yapıları kullanılmaz hale getirildi. Bütün bu vahşete, katilama, zorluklara rağmen sivil veya asker hiçbir Gazzeli geri adım atmayarak, Allah’tan gayrısına sığınmayarak, yeryüzünün en şerefli topluluğu olduklarını tüm dünyaya ispat ettiler! 100 yıl önce bu toprakları vatan kılan dedelerimizin, küffara karşı gösterdiği, hamiyetin, azmin, fedakarlığın bir benzerini bugün Gazze’de görüyoruz! Allahtan başka hiçbir güce perva etmeyen bu yiğitlerin, çok yakında apaçık bir zaferi İslam ümmetine hediye edeceklerine dair olan inancımız tamdır. Düşmanın işlediği suçların karşılığını bulacağı günler, şehid, şehid büyüyen zafere uyanacağımız sabahlar çok yakındır!” açıklamasında bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR