Kayseri Ekspres Haber
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:25
Advert Advert

GÖKHAN ÜLKE MELİKGAZİ'YE ADAY ADAYI OLDU

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 19:55   Güncelleme : 21-11-2023 20:23
GÖKHAN ÜLKE MELİKGAZİ'YE ADAY ADAYI OLDU

PALANCIOĞLU VE  PARTİLİLERDEN TAM DESTEK GELDİ

Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Melikgazi Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Partililerin tam desteğini alan Gökhan Ülke, bu durumun bir ilk olduğunu söyledi. Partide sloganlar eşliğinde aday adaylığını açıklayan Gökhan Ülke’ye kurucu ilçe Başkanlarından Sadi Köylü’nün de destek vermesi dikkat çekti.

Siyasette saflar iyice belli olmaya başladı. Aday adayları tek tek açıklanırken, Ak Parti’de rekabetin dışında farklı ve anlamlı bir adaylık söz konusu oldu.

5 yıl önce Mustafa Palancıoğlu’nun Melikgazi Belediye Başkanlığına seçilmesi için gayret gösteren ve başarılı bir çalışmayı birlikte yürüten Ak parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, hem başkan Palancıoğlu, hem partililer, hem de eski ilçe başkanlarınında tam desteğiyle aday adaylığını açıkladı.

Parti il merkezinde yoğun bir kalabalıkla basın karşısına çıkan Gökhan Ülke, Mustafa Palancıoğlu’nun hizmetlerini anlatırken başarılı çalışmalarda; "Bizimde katkımız oldu. Gurur duyduğumuz bu çalışmalara hep birlikte imza attık. Başkanımızında desteğiyle aday adayı olma kararı aldım. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

7 Yıldır Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanlığını yürüten Gökhan Ülke, “ Hayırla girdiğimiz kapıdan hayırla ayrılıp yola devam ediyoruz. Melikgazi’ye hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Gökhan Ülke’nin konuşması sık sık “ İşte Başkan İşte Teşkilat” sloganlarıyla kesildi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR