Kayseri Ekspres Haber
HV
28 MART Perşembe 18:40
Advert Advert Advert

HAYIR KURUMLARI HAZİRANDA TOPLANDI

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-06-2023 11:52
HAYIR KURUMLARI HAZİRANDA TOPLANDI

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları  bünyesinde faaliyet gösteren insani yardım kurumlarının Haziran ayı aylık mutat toplantısı yapıldı.

Hayrat İnsani Yardım Derneğinin evsahipliğinde öğretmen evinde yapılan kahvaltı toplantıda, ana gündem Yaklaşan kurban bayramı ve kurban hazırlıkları oldu.  

Toplantının başında bir konuşma yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş 14 Mayıs’ta yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanı seçimleri ile 28 Mayıs’ta yapılan 2.tur Cumhurbaşkanı seçimi ve yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Millet Meclisi Başkanlığı seçimleri hakkında bilgiler verdi. Göreve başlayan Cumhurbaşkanı, Hükümet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanına başarılar diledi.

Hayır kurumları temsilcileri de bu yıl kurbanlık fiyatlarındaki artışlar, deprem bölgesi ve yurtiçi yurtdışı kurban organizasyon çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Yardım dağıtımında suistimal ve mükerrerliğin önlenmesi için çalışmalar yapılması konusunda kaygılarını dile getirdiler.

Gönüllü kuruluşlar başkanı Taş, ev sahibi Hayrat İnsani Yardım Derneğine teşekkür etti, kurumlara çalışmalarında başarılar diledi                              

AdminAdmin

YORUMLAR