Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 16:20
Advert Advert

Türkmen: STK'lara her zaman destek olacağız

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-03-2024 15:12
Türkmen: STK'lara her zaman destek olacağız

DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Kadir Türkmen, "STK'lara her zaman destek olacağız"
DEVA Partisi Kocasinan Beletdiye Başkan adayı Kadir Türkmen, Erkilet bölgesindeki yüksek yapılaşmaya dikkat çekti.
DEVA Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Kadir Türkmen, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretini sürdürdü. Türkmen, beraberinde Hacılar Belediye Başkan adayı İsmail Bayam ve Bünyamin Mert ile birlikte Yesevi Yardım Hareketi'ni ziyaret etti. Türkmen, Yesevi Yardım Hareketi Genel Başkanı Mahmut Cömert'ten faaliyetleri hakkında bilgi alarak, "Yesevi Yardım Hareketi Genel Başkanı Mahmut Cömert ve yönetimini, içimizi kanatan ve halen yaralarını sarmakla uğraştığımız 6 Şubat depreminde yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin bu tür arama kurtarma ve yardım kuruluşlarını her zaman ihtiyacı vardır. Biz de bu kuruluşlara göreve geldiğimiz takdirde her zaman ve her konuda yardımcı olacağız" diye konuştu.
Depremin Türkiye'nin bir gerçeği olduğunun altını çizen Kadir Türkmen, "Kocasinan bölgesi yüksek katlı binaların olduğu bir bölge haline geldi. Eğer 31 Mart seçimlerinde göreve gelirsek, özellikle binaların sağlamlaştırılması ve depreme dayanıklı hale getirilmesi için çalışmalar yapacağız. Kocasinan bölgesi depreme hazırlıklı bir ilçe olacak çünkü vatandaşımızın hayatı bizim için her şeyden önemlidir. 
Fevzi Çakmak bölgesi ise yine kentsel dönüşümün yapılması gereken bir bölge. Bunun yanında uzun süredir hizmet alamayan bir bölge. Bu mahalleye de özel olarak projeler geliştirerek, hem depreme dayanıklı hale getireceğiz hem de belediye hizmetlerinden faydalanmasını sağlayacağız. Sivas Caddesi'nin karşı tarafı çok lüks ve gelişmiş ama Kocasinan tarafına baktığınız zaman hizmet alamamış bir bölge olarak görünüyor. 
Biz DEVA Partisi olarak hem hizmet üreteceğiz, hem de vatandaşımızın hayatını ve geleceğini kurtarmak için çalışacağız. Bu doğrultuda çıktığımız yolda vatandaşlarımızın helal oylarına talibiz. Şu ana kadar da DEVA Partisi'ne vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor. İnşallah sandıkta da bu ilgiyi görerek görev başına gelip halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşamak istiyoruz" ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin

YORUMLAR