Kayseri Ekspres Haber
HV
19 NİSAN Cuma 06:56
Advert Advert

ÖZHASEKİ’DEN ÇETİN ARIK’A: İFTİRANI İSPAT ETMEZSEN İSTİFA ET!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayserispor ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-08-2022 10:27
ÖZHASEKİ’DEN ÇETİN ARIK’A: İFTİRANI İSPAT ETMEZSEN İSTİFA ET!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın kendisi hakkında bulunduğu suçlamalara cevap veren Özhaseki “Sayıştay raporlarında benden 15 milyonun hesabı sorulmuş, bir köprü yapmak için 15 milyon TL para vermişsem, öyle bir köprü yoksa ortada ben bugünden itibaren milletvekilliğinden ve bütün görevlerimden istifa ediyorum. Toplum önüne bir daha çıkmayacağım. Ama iftira eden kiralık milletvekili; eğer iddiasını ispat edemezse şahsiyeti, namusu ve şerefi varsa anında istifa etsin.” dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın, Mehmet Özhaseki'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde 15 milyon TL'ye köprü yaptırdığına dair Sayıştay raporunun olduğu fakat köprünün ortada olmadığı iddialarına cevap veren Mehmet Özhaseki, “2-3 sene önce CHP Genel Merkezi'nden kaynaklı trol ordusunun başlattığı '15 milyonluk köprü nerede? Onun cevabını ver! Bunun cevabını Sayıştay arıyor bulamıyor.’ diye üzerimden algı operasyonları yaptılar. Sürekli de tekrarlıyorlar.” dedi.

“İFTİRANI İSPAT ETMEZSEN İSTİFA ET!”

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın iddiasını ispat edemezse derhal istifa etmesi gerektiğinin altını çizen Özhaseki, “İftiraya uğramak zor bir şey. Ancak nihayetinde biz siyasetçi insanlarız, siyaseti temsil ediyoruz. Toplumun önündeyiz, gençler ve çocuklar da bizi izliyorlar. Kötü sözleri söylemekten imtina ediyorum ama en azından şunu söylüyorum, bunu söyleyen bir milletvekili arkadaş olduğuna göre ortada bir yalan var. Bu yalan ya bana ait ya ona ait. Yalan da kimseye yakışmaz. Eğer gerçekten Sayıştay raporlarında benden 15 milyonun hesabı sorulmuş, bir köprü yapmak için 15 milyon TL para vermişsem, öyle bir köprü yoksa ortada ben bugünden itibaren milletvekilliğinden ve bütün görevlerimden istifa ediyorum. Toplum önüne bir daha çıkmayacağım. Ama iftira eden kiralık milletvekili; eğer iddiasını ispat edemezse şahsiyeti, namusu ve şerefi varsa anında istifa etsin. Hodri meydan!” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR